3 valpar kämpar för sitt liv i vattenfyllt hål – mammans otroliga insats berör miljoner

Den här hunden visar verkligen vad det innebär att vara mamma. Filmen på hennes otroliga insats efter ett kraftigt regnoväder i Vietnam sprids nu över hela nätet.

Det här var en av de starkaste räddningsinsatser jag sett.

De dramatiska bilderna togs efter ett plötsligt skyfall i Dong Nai i Vietnam. Regnet var så kraftigt att de svepte med sig tre valpar ner i ett hål under ett betongblock.

Hålet vattenfylldes snabbt och de små valparna kämpade för sitt liv där inne.

Hundmamman och hundarnas ägare såg vad som hände och skyndade dit för att rädda de små. Men hålet var litet och gick långt in under betongen. Ingen av dem kom in.

Youtube

Men varken ägaren eller mamman tänkte ge upp så lätt. De började gräva så snabbt de bara orkade. Hundmamman använde sina tassar och ägaren en plastskål för att skyffla bort vattnet.

Youtube

När de fått bort tillräckligt mycket jord såg hundmamman sin chans och kröp in i hålet. En efter en drog hon ut de små ungarna.

Youtube

Två av dem kom ut sprattlande och pipande – men den sista hade svalt för mycket vatten och var livlös. Ägaren la försiktigt ner valpen på golvet och masserade bröstkorgen.

Youtube

Efter några oroliga sekunder kunde de till sin glädje höra ett litet pip från den tredje valpen också.

Youtube

Vilken lycka att se hela familjen återförenad uppe på torra land! Det här bevisar verkligen hur starka moderskänslor kan vara. 

Se den dramatiska räddningen här nedan.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/SuGH2ybbrWQ” /]