8 unika katter med annorlunda och vacker päls

Alla katter är vackra. Men vissa sticker ut lite extra. Dessa underbara katter nedan har alla fått en unik och vacker päls, och det är nästan svårt att tro att det är på riktigt.

Men bilderna är faktiskt inte photoshoppade – de är så här vackra på riktigt.

Vilken är din favorit? Kolla in alla bilderna här nedan.

1. De vackra Maine coon-katterna

© Instagram/robert_sijka

Maine coon är en stor, muskulös och bredbröstad kattras med amerikansk ursprung. Det är den största katten som hålls som sällskapskatt – och den har ett minst sagt ett magiskt utseende.

Alla dessa katter är vackra, men den här på bilden ovan kan jag inte slita blicken ifrån. Vilken vacker skapelse!

2. Katten Scrappy

© Facebook/Seniorscrappy

Scrappy har en väldigt vacker svartvit päls. Men han har inte alltid sett ut så. När Scrappy föddes 1997 var han nämligen en vanlig svart bondkatt.

Men för bara för några år sedan började hans päls att förändras. Enligt ägarna kan det bero på att Scrappy fått har fått vitiligo, som gör att de celler i huden som gör så att man har pigment slutar fungera.

Resultatet blev att Scrappy, som i övrigt mår bra, nu har en väldigt speciell och vacker färg.

3. Bengalkatten Thor

© Instagram/bengalthor

Thor har gjort succé på nätet med sin magiska päls och sina vackra gröna ögon. Han bor i Belgien med sina ägare men har omskrivits i medier i hela världen.

164 000 människor följer honom på hans instagramkonto och man kan till och med köpa t-shirtar med Thor på.

4. Katten Venus

© Instagram/venustwofacecat

Katten Venus har blivit en superkändis på nätet på grund av sitt högst unika utseende. Hennes ansikte är nämligen uppdelat i två olika färger: den ena sidan är kolsvart medan den andra går i en mer orangegul nyans. Venus har dessutom något så unikt som två olika ögonfärger. Det ena ögat är klargrönt medan det andra är blått.

Hennes unika utseende har fått stor spridning på nätet och hon har bland annat ett eget konto på Instagram samt en egen sida på Facebook med hundratusentals följare.

5. Katten Hamilton

Hamilton the Hipster Cat

Den här söta kissen har fått en klädsam mustasch. Hamilton ”the Hipster Cat” har blivit en riktig internetkändis efter att hans ägare skapat en facebooksida där de postar bilder på honom.

Visst är han söt?

6. Katten med ögonbryn

Den här sötnosen har två svarta fläckar precis över ögonen. Det ser precis ut som ögonbryn!

Dessutom har kissen olikfärgade ögon – vilken annorlunda kisse!

7. Katten med en katt på ryggen

Den här katten har en väldigt ovanlig päls. Om man bara tittar lite snabbt ser det kanske ut som en vanlig vit katt med en mörk fläck på ryggen. Men tittar man närmare ser man att den faktiskt har en katt på ryggen.

8.Katten med hjärta på magen

Visst är det fantastisk vilka mönster som kan formas i en katt-päls? Den här lilla kissen har fått ett hjärta på magen och det går inte att låta bli att le när man ser den. Vilken liten sötnos!

Tycker du också att dessa katter är underbara? Dela gärna artikeln med dina vänner så fler kan se dessa skönheter.