Upprörd hund vägrar se sin ägare i ögonen efter vad hon gjort – reaktionen när matte säger ”förlåt” är fantastisk

Våra fyrfotade vänner är för många ovärderliga i vardagen. De bidrar till så mycket glädje, kärlek och lockar då och då fram en hel del skratt med sitt beteende.

Att ha en hund i sin närhet berikar verkligen livet. De ger oss människor villkorslös kärlek och det enda de vill ha i gengäld är vår kärlek tillbaka.

Det enda som kan vara lite svårt är förstås att kommunicera, eftersom vi inte kan tala med dem. Däremot är det lätt att lära känna sin hund, och kanske framför allt dess kroppsspråk.

Men forskning har faktiskt visat att det är bra att prata med sitt husdjur – det är nämligen ett tecken på intelligens hos oss människor. Dessutom är det också förstås trivsamt för hunden eller katten att höra oss prata med dem.

Nu ska vi få stifta lite närmare bekantskap med huskyn Mya!

Hon var inte helt nöjd efter att hennes matte använt loppsprayen på henne. Det var så klart för hundens eget skull. Men Mya var i alla fall inte nöjd och vägrade titta på sin ägare.

Foto: Rumble

Då vet hennes ägare precis vad som kan få hunden på bättre humör. Det är nämligen så att hunden har en favoritsång, visar det sig, och när hon får höra den kan hon inte längre hålla uppmärksamheten borta.

Ta en titt på den här underbara videon där hunden till slut inte längre kan vara arg på sin matte:

Dela gärna vidare om du också älskar hundar!