Ingen förstår vad som hänt med hundens rygg – tills läkaren berättar att han är en av 15 st fall i världen

Alla hundar är unika – och det är inget annat än helt i sin ordning! Precis som vi människor är våra fyrfota vänner egna individer, med egna behov och uttryck.

En speciell hund som fått stor uppmärksamhet i media på grund av sin unika rygg är hunden Quasi. Han föddes lite annorlunda och tros vara en av blott 15 hundar i världen med kort ryggradssyndrom, skriver Paw my gosh.

Yesterday we had a fun visit from Secondhand Hounds and they surprised us with bringing Quasi The Great along!! Such a sweet, sweet boy!!😍

Gepostet von WellHaven Pet Health Minnetonka am Freitag, 12. Juli 2019

Denna fina schäfer levde först på gatan men räddades och fick komma till djurhemmet Secondhand Hounds. Där fick han lära sig att komma närmare människor, och de vann snabbt hans förtroende.

Det var ägaren till Secoundhand Hounds som adopterade honom till slut, och nu bor han med sin matte Rachel. Som också dokumenterar mycket av det han gör i vardagen på sociala medier. Man kan exempelvis följa hans upptåg på Facebook.

“Human! There are simply not enough treats on earth to make up for this!!” #bathtime! #quasithegreat #missmolly #wetpuppy

Gepostet von Quasi The Great am Sonntag, 8. März 2020

Vardagen blir så klart lite annorlunda för Quasi jämfört med de flesta andra hundar, men han är lika älskvärd och omtyckt av sin familj. Och av sina andra, fyrfota vänner så klart!

“The very nice lady at the Veterinarian office gave me an amazing brushing! She said that when she was done, all the…

Gepostet von Quasi The Great am Freitag, 24. Januar 2020

Se så nöjd han är!

The first order of calendars are starting to ship NOW (thru Monday) so keep an eye on your mailboxes :). Quasi wants…

Gepostet von Quasi The Great am Mittwoch, 6. November 2019

Här kan man se ett videoklipp från Quasis resa:

Dela gärna vidare om du också tycker att alla hundar är lika mycket värda!