Husses starka reaktion när han återser sin hund går rakt in i hjärtat

En gång sprang min hund bort. Det var dagen före julafton och hela familjen hade samlats i vardagsrummet hos mina svärföräldrar för att mysa. Det var varmt i huset så altandörren stod på glänt för att släppa in lite luft.

Då plötsligt upptäckte vi att hunden saknades. Jag fick panik, rusade ut och skrek efter honom. Han var inte bekant med området så jag visste inte om han skulle hitta tillbaka själv. I några skälvande minuter letade vi runt i grannskapet. Så plötsligt kom han springande. Överlycklig. Han förstod inte varför vi andra såg så rädda ut – han hade ju varit på äventyr och haft jätteroligt.

Trots att det är många år sedan nu så minns jag mycket väl den där obehagliga känslan jag hade i magen när min hund försvann. Så jag förstår precis hur mannen i videon nedan kände när hans älskade hund rymde hemifrån.

Hunden Butters hade varit borta i en och en halv vecka.

Det är en väldigt lång tid för en hund att driva runt på gatorna ensam. Det är också en väldigt lång tid för en hundägare att oroa sig. Butters ägare hade letat varje dag. De hade tryckt upp affischer med efterlysningar och satt upp i området. Ju längre tiden gick desto räddare blev de. Levde Butters fortfarande ens?

Den som saknade Butters mest var förmodligen hans husse.

Men så en dag så hittades hunden av en familjemedlem. Han var oskadd och mådde bra! Hon tog med sig Butters i bilen och körde hemåt.

På uppfarten till huset väntade Butters husse, och när han såg sin älskade hunds huvud sticka upp i passagerarsätet reagerade han väldigt starkt.

Det syns verkligen hur all oro bara släpper när han rusar mot bilen för att krama om sin hund.

Se den starka reaktionen i videon här nedan.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/D8Mh628GKIY” /]

Vilken underbar återförening! Vad skönt att allt slutade väl för Butters. Nu hoppas vi att han håller sig hemma i fortsättningen!

Dela gärna denna video vidare om du också blev glad av att se det här.