Två hundar rusar in i bebisens sovrum på morgonen

Två hundar rusar in i bebisens sovrum på morgonen

Klockan var 06 på morgonen. Familjens lilla bebis låg i sin säng och sov. Plötsligt fick hon besök i rummet. Det var de två golden retriever-hundarna som rusade in för att väcka henne.

De här bilderna kommer från familjens egen babymonitor. Där kan man se hur den då 15 månader gamla dottern ligger och sover på morgonen.

Men hennes föräldrar ska snart få fullt upp!

För familjens två hundar rusar plötsligt in i rummet.

Foto: Youtube

Mamman vaknade plötsligt av att hundarna studsade runt – och när hon tittade mot dotterns rum såg hon att den lilla flickan var på väg ut. Det förvånade henne eftersom hon egentligen inte når upp till dörren. Svaret fick hon när hon tog en titt på kameran.

Hundarna, som heter Bleu och Colby, är familjemedlemmarna som älskar att busa och leka. Det är viktigt att poängtera att man ska hålla sina husdjur under uppsikt. Så här skriver Svenska Kennelklubben på sin hemsida:

”Små barn har ingen möjlighet att förstå att man inte får nypa en hund i skinnet eller dra den i örat och det är den vuxnes ansvar att se till att hunden inte råkar illa ut. Det finns en enkel regel: inga hundar ska lämnas ensamma med små barn. Har man tvåbenta småttingar i familjen är det viktigt att se till att hunden kan gå undan och få vara ifred. När den ligger på sin sovplats får den inte störas.”

Med det sagt så visste de här hundarna vad de gjorde, menar mamman.

– De visste definitivt vad de gjorde. De börjar bli hungriga runt klockan sex på morgonen och i stället för att skälla utanför vårt rum tror jag att de försökte med bebisen, säger hon till The Dodo.

Vi hoppas verkligen att hundarna fick en fin frukoststund denna morgon! Klippet har i skrivande stund över tre miljoner visningar på Youtube.

Slutet gott, allting gott.

Dela gärna vidare för att uppmärksamma andra på detta.