Övergiven vovve smyger upp till huset och knackar på –  när familjen öppnar förändras allt

Att hunden är människans bästa vän är klarlagt sedan länge. Precis som vi får tröst och kärlek av dem får vovvar detsamma av oss.

Det känns nästan som att hundar har ett sjätte sinne när det kommer till människor, de vet att de kan söka skydd hos oss.

Ta bra hunden Sunny, till exempel. En dag knackade han på hos en familj i Los Angeles och fick se sin högsta önskan gå i uppfyllelse.

Den övergivna pudeln Sunny hade länge drivit runt på Los Angeles gator i jakt på ett hem, en fast punkt i livet.

Knackade på

En dag passerade Sunny ett hus som verkade mer välkomnande än andra, så den lille vovven kilade helt enkelt upp till dörren och ”knackade på.”

Vid det laget visste Sunny självklart inte vilka som bodde där, men det skulle snart visa sig vara hans räddning.

Inne i huset bor Jaylene Guevaras föräldrar, som berättade för sin dotter att de hade en herrelös hund på farstubron.

”Jag sa åt dem att låta hunden sitta kvar tills jag hann dit,” skriver Jaylene i ett TikTok-klipp som setts av miljoner människor.

Filt, mat och vatten

I väntan på Jaylene ställde föräldrarna ut en varm filt, en skål med vatten och lite mat till Sunny för att få vovvens förtroende. Något som fungerade alldeles utmärkt.

När Jaylene kom fram till huset så tog hon med Sunny till en veterinär som fick undersöka den medtagna hunden. Sunny hade ingen märkning och var väldigt trött, men mådde bra i övrigt. Jaylene bestämde sig för att ta med Sunny hem.

Dröm i uppfyllelse

Jaylene tog också med Sunny till frisören och sakta men säkert började den lille krabaten att må bättre och visade upp ett gladare humör. Det gick heller inte att finna några ägare till den underbara hunden, så Jaylene bestämde sig för att behålla Sunny.

I familjen finns redan några hundar, som Sunny snabbt tog till sig som sina nya syskon.

Här nedan kan du se det underbara klippet på Sunnys otroliga förvandling från herrelös till fullvärdig familjemedlem.

@jylngvr

Meet SUNNY ☀️💘 Rescued this baby boy the night of 3/20/2023. I scheduled a vet appointment for him for Friday morning. I’ve posted several lost dog reports on PawBoost, lost and found FB groups in the Chino, CA and San Bernardino County area, my mom has posted him on NextDoor, and I reported him to the Inland Valley Humane Society but so far we have not found his owner. I am fine with fostering him for however long I need to and willing to adopt him if need be. He is in good hands with us ❤️ #dogrescue #rescuedog #rescuedogsoftiktok

♬ Get You The Moon – Kina

Så himla fint! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!