Livrädda hunden och trycker sig mot väggen på djurskyddet – då dyker en ängel äntligen upp

Hon var rädd för allt och alla.

Då kom djurvännen in i hunden Noodles liv – och förändrade det för alltid.

De hjärtskärande bilderna på adoptionen träffar rakt i hjärtat.

Hunden Noodles bodde på ett djurhem när hon för över tio år sen blev adopterad av sin nya ägare som genast fattade tycke för vovven. Men till en början var hon mycket nervös och höll sig helst intill väggkanten.

Foto: Youtube

Hon ville inte ha ögonkontakt med någon, men hennes nya ägare gav inte upp. Den här vovven skulle bara få ett riktigt och kärleksfullt hem, tyckte ägaren som tog hem henne. Det var ett mycket bra beslut.

Den nye ägaren tog med henne från djurhemmet och i sitt nya hem fick hon dessutom en lekkamrat i form av en annan hund som också kom från adoption. Den hunden hette Weezie och de båda har haft väldigt kul ihop.

Efter att ha adopterats blev Noodles en harmonisk hund som älskade att vara i sitt nya hem.

Foto: Youtube

Klippet från när Noodles hämtas från djurhemmet har visats över 2,5 miljoner gånger på nätet och det är inte svårt att förstå varför. Här får vi en inblick i hur det kan se ut för en hund innan nya ägare kommer för att adoptera dem.

LÄS MER: Allt du behöver tänka på när du ska skaffa hund – expertens bästa tips

I videoklippet får vi följa med från djurhemmet till hennes nya hem. Det här är bara så underbart!

Att adoptera ett husdjur är ett stort åtagande, som alltid kan övervägas om man vill ha ett djur i hemmet. Dela gärna vidare inlägget om du håller med om att alla husdjur förtjänar ett kärleksfullt hem.