Matte lämnar hunden i bilen i några sekunder – då fångar kameran vad en otäck främling gör mot vovven

En oväntad och tragisk stöld skakar Chicagos alla hundägare.

Nya bilder visar nämligen hur en kvinna som lämnar sin fyrbenta vän i bilen medan hon utför ett snabbt ärende sedan tvingas kämpa för sitt liv när en ondsint tjuv försöker komma iväg med både fordon och hund.

Tyvärr har inte alla historier ett lyckligt slut.

Videoklippet som läckt ut är en inspelad övervakningsfilm från en bensinmack i Chicago, Illinois.

En kvinna lämnar sin älskade hund i bilen bara ett par sekunder för att gå ut och hämta ett paket från en paketbox utanför macken. Matte står då bara ett par meter från den olåsta och obevakade bilen.

Ur skuggorna smyger en tjuv som har för avsikt att stjäla bilen. Huruvida han vet att hunden är inuti eller inte är svårt att säga.

Läs mer: Matte har ingen aning om var vovven tagit vägen – då fångar kameran när han kliver på tåget

Tjuven öppnar bildörren och sätter sig i förarsätet. Kort därefter har ägaren hunnit hämta ut sitt paket och lägger det i baksätet. Då upptäcker hon också inkräktaren där fram.

Det blir en vild batalj där tjuven försöker putta ut ägaren ur fordonet medan ägaren i sin tur försöker komma in och i stället skrämma iväg brottslingen.

Polisen söker efter Bella

Efter ett par sekunders kamp lyckas biltjuven till slut få igång motorn och kör iväg med bilen – till en början med den stackars bil- och hundägaren inuti.

Men enligt ett uttalande från Chicago Police kunde brottslingen så småningom få full kontroll på fordonet och då slängde han ut ägaren. När polisen några dagar senare hittade bilen var inte hunden där.

Polisen bekräftar att vovven, som är en sex månader gammal shi tzu vid namn Bella, fortfarande saknas och de uppmanar invånare att höra av sig om de vet någonting om händelsen. Eller om de rent av känner igen hundnapparen.

Vilken otroligt gripande och sorglig historia!

Inte hade matte ens kunnat föreställa sig att en sådan tragedi skulle kunna äga rum när hon lämnade bilen olåst i endast ett par sekunder.