Maken ber frun välja mellan honom och hundarna

Har man husdjur så vet man att det är väldigt lite som kan få en att skiljas från sin älskande vän. Det är lika otänkbart som att separeras från en mänsklig familjemedlem.

Liz Haslam är inget undantag, hon älskar sina många hundar villkorslöst. Hon jobbar med att adoptera bullterriers och tar hand om dem på sin stora gård i Barnham i England.

På gården, som heter Beds for Bullies, kan det rymmas upp till 30 hundar åt gången. Utöver Liz och hundarna bor även Liz make Mike där. Eller gjorde, rättare sagt…

Att ta hand om hela hundgården tar sin tid, Liz kan tillbringa uppemot 18 timmar om dagen med att se efter hundarna.

Bild: Facebook

Ställde hårt ultimatum

Det är även ganska kostsamt att driva hundgården, men Liz är väldigt passionerad och älskar sitt jobb.

Det gjorde dock inte maken Mike, trots att de varit gifta i 25 år och har en son som är 22 år gammal.

Maken ställde till slut ett ultimatum: Liz var tvungen att välja mellan honom eller hennes älskade hundar i nöd, skriver Express.

Bild: Facebook

Enkelt val

För Liz var valet enkelt. Eller, det var snarare inget val alls. Hon valde hundarna, till hundra procent. Det kändes helt enkelt omöjligt att ge upp ett liv som gör henne lycklig och samtidigt räddar oskyldiga hundliv.

– Jag har inte sett eller hör från honom sedan dess. Jag tänkte att han borde ha förstått att jag inte skulle kunna ge upp hundarna. Jag var inte beredd att göra det, så han stack, säger Liz till Express.

Paret hade då varit gifta sedan januari 1991 och Liz trodde såklart att hon gift sig med sin drömman, men så blev det verkligen inte.

Bild: Facebook

Liz må vara utan make, men hon får fortsätta göra det hon älskar, att ta hand om hundar!

Bild: Facebook

Vilken hjältinna! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!