Kvinnan räddade luggsliten hund från gatan – när djurhjälten tar fram saxen är förvandlingen total

När Suzette Hall, grundare av hundhemmet Logan’s Legacy, fick ett samtal om en herrelös hund gav hennes kollega Mary sig ut för att leta rätt på den. Hon hittade då i stället någonting som fick hennes hjärta att gå itu. 
– Hon såg den här stackaren – så utmattad och lurvig, helt täckt av loppor och fästingar – och följde efter, säger Hall till The Dodo

Den lilla hunden försökte ge sig av i en gränd, men Mary höll jämna steg med henne. Till slut lyckades hon fånga in den söta stackaren. 

Hennes päls var trasslig och smuts hade fastnat, så till och börja med var hunden i stort behov av att få en rejäl klippning. Det var nämligen uppenbart att ingen hade brytt sig om att ta hand om henne och ge henne den kärlek hon förtjänade. 

Läs mer: Vanvårdad varelse hittas dumpad på gatan – det som gömmer sig under 2 kilo päls får mitt hjärta att brista 

Bettina fick en helt ny frisyr

Det visade sig att hunden, som senare kom att få namnet Bettina, hade bott hos en man som inte behandlade henne bra. 

– Hur kan han inte vilja ha den här söta, underbara tjejen?, frågar sig Suzette Hall

Mary tog med sig Bettina till ett djursjukhus där hon fick lite ompyssling och senare även en helt ny frisyr. Nu skiner hon av glädje och livslust. Hon ser inte alls längre ut som en gatuhund. 

Trots sin omvandling har Bettina fortfarande inte hittat någon ny familj. Suzette och hennes team gör allt i sin makt för att hitta en perfekt ägare till den söta lilla krabaten – hon har till och med efterlyst en vänlig själ på Facebook

– Hon är precis så snäll och söt som hon ser ut. Hon är en liten goding, säger Hall. 

Vilken otrolig utseendeförvandling för lilla Bettina. Visst blev hon söt?