Husse saknar plötsligt sina löständer – men se nu när busfröet Maggie öppnar munnen

Har man haft ett husdjur, oavsett vad, så vet man att det där lilla djuret blir precis som en familjemedlem. Även fast man kanske inte borde i alla lägen så behandlar man sitt älskade djur som en människa, de är ju bara så underbara!

Det kan handla om allt från att de får äta samma middag som en själv äter till att man klär upp de små liven i kläder när det blir kallare ute.

Det är dessutom snudd på omöjligt att hålla sig för skratt när djur hamnar i ett mänskligt sammanhang.

Så var det för en man som för en tid sedan tog en tupplur mitt på dagen samtidigt som han passade sin dotters hund Maggie.

Vovven är en blandras mellan shih tzu och chihuahua och en helt bedårande liten lurvboll.

Löständerna försvunna

Men när den tillfällige hussen vaknade upp så märkte han att hans löständer var spårlöst försvunna.

Mannen hade lagt löständerna på sitt nattduksbord, trodde han, men blev genast osäker. Ingen kunde ju ha varit där och tagit dem från honom.

Mannen tänkte att han kanske hade glömt löständerna inne i badrummet. Det hade hänt tidigare, så han gick dit för att se efter.

Inne på toa hittade han då bara hunden Maggie. Hon såg oskyldig ut – tills vovven öppnade munnen.

Då fick hussen sig en smärre chock. Det visade sig nämligen då att det var just vovven som hade varit och snott åt sig löständerna – och till och med satt in dem på sig själv.

Bild: Twitter

Tusentals skrattar

Nu sprids bilderna, som Maggies matte Eunice senare la upp på nätet, av tusentals. Fotona av hunden med löständerna är både söta och roliga. Tydligen verkade hon trivas ganska bra med dem inne.

– Jag fick bilder skickade till mig från pappa och jag skrattade då så att tårarna rann, berättar Eunice, enligt sajten Ladbible.

Bild: Twitter

Inte konstigt! Jag låg själv dubbelvikt av skratt till de här fotona! Vilken busig sötnos till hund!

De här bilderna kommer garanterat skänka ett extra leende till dina vänner i dag! Så gör dem nu en tjänst och tryck på DELA-knappen!