Hunden gick vilse och var borta i 764 dagar, se nu reaktionen när han återser husse igen

I januari 2014 försvann hunden Bosco från sitt hem i Rhode Island. I hela 764 dagar levde han ensam på gatan och letade mat utanför olika restauranger.

Hans husse, Bill, hittade honom aldrig och gav till slut upp. Så småningom flyttade han till en annan stad och trodde aldrig att han skulle se sin älskade hund igen.

Men det skulle han!

Två år efter att Bosco försvunnit upptäckte några djurvänner en hund som strök omkring vid en restaurang. De satte upp en bur med mat i och lyckades till slut fånga in honom. Sedan flyttades han till hundhemmet Missing Dogs of Massachusetts.

Youtube

Det dröjde inte länge innan de förstod att det var Bosco – samma hund som försvunnit två år tidigare. De ringde hans husse med en gång.

”Hej Bill känner du igen det här ljudet?” frågade personalen och höll sedan upp telefonen mot den skällande hunden. Bill kände igen ljudet med en gång – och nästan svimmade av glädje.

Kunde inte hämta Bosco själv

Tyvärr bodde inte Bill kvar i området och av medicinska skäl kunde han inte heller lämna sitt hem för att hämta hem hunden. Men med hjälp av Missing Dogs of Massachusetts fick han prata med Bosco över videolänk – och det var ett kärt återseende. Bill kände genast igen sin hund, även om han blivit lite ljusare i ansiktet sen de sågs senast.

En tid senare kunde de äntligen ordna så de två kunde återförenas på riktigt. En kvinna som var och fångade in Bosco erbjöd sig att köra honom den flera timmar långa resan till staden där Bill bor idag.

Bill kunde inte hålla tårarna tillbaka när han såg sin hund.

Youtube

Ingen vet vad Bosco har varit med om under dessa två år, men man kan se på honom att han fortfarande är lite ängslig och rädd.

Förhoppningsvis kommer han snart bli lugn och trygg igen – tillsammans med sin husse.

Youtube

I spelaren här nedan kan du se deras återförening på film, och höra en intervju med Bill.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/GyA7EEVSC3g” /]

Det är otroligt att Bosco överlevde två långa år på rymmen. Han är sannerligen en riktig kämpe!

Härligt att han är hemma igen, nu hoppas vi att han kan leva många år till och hade det riktigt bra med sin husse!