Flickvännen ger honom ett ultimatum: Mig eller hunden. Svaret? Briljant.

Tro det eller ej, men det finns människor här i världen som inte älskar djur. En sådan person var den här killens flickvän – och när de bestämde sig för att flytta ihop ställde hon ett ultimatum.

Antingen försvinner hunden, eller så försvinner jag.

Killen hade helt enkelt inget val – och efter att ha klurat på sina alternativ tog han så steget att lägga ut en annons på den amerikanska webbsajten Craigslist, som fungerar ungefär som Blocket.

Men annonsen var kanske inte riktigt vad flickvännen hade förväntat sig…

Den här historien har cirkulerat på internet ett tag och jag är inte helt säker på att den är sann. Men det spelar faktiskt ingen roll – för budskapet är så roligt så jag måste dela det vidare ändå!

Läs pojkvännens annons här nedan.

Så här ser annonsen ut som mannen postade på sajten Craigslist. Översättning till svenska finns under bilden.

Bildkälla: Craigslist

Här är översättningen på svenska:

”Min flickvän tycker inte om min beagle Molly. Så jag måste hitta ett nytt hem åt henne.

Hon är renrasig från ett välbärgat område och jag har haft henne i 4 år. Hon gillar att leka lekar. Inte helt tränad. Har långt hår så hon kräver en del underhåll, speciellt naglarna, men hon älskar att få dem fixade.

Stannar uppe hela nätterna och gläfsar men sover medan jag är på jobbet. Äter bara det bästa, mestadels dyr mat. Kommer ALDRIG att möta dig vid dörren efter en lång dag eller ge dig ovillkorlig kärlek när du är deppig. Bits inte men hon kan vara riktigt elak!

Så… är någon intresserad av min 30-åriga, själviska, onda, pengafixerade flickvän? Kom hit och hämta henne! Jag och min hund vill ha ett nytt hem åt henne SÅ FORT SOM MÖJLIGT!”

Snacka om klockrent svar. Dela gärna vidare till dina vänner om du också fick dig ett gott skratt åt den fyndiga annonsen!