De har bara varandra i hela världen – nu har bilden på hundarna berört en hel värld

Alla som har haft en schäfer vet vilka otroligt kloka och trogna hundar de är. Därför gör det extra ont i mig när jag ser dessa bilder.

Två fantastiska hundar, som är oerhört fästa vid varandra, men utan något hem att känna sig trygga i.

Som tur är så tror jag att det finns ett väldigt ljust slut på den här historien.

Hundarna Gus och Laurie stjäl just nu många hjärtan över internet. Bilderna på de två vännerna tätt omslingrade om varandra har skapat stor uppmärksamhet.

Och det är inte så konstigt att förstå varför, titta bara själv här nedan.

Facebook/Shenandoah Shepherd Rescue

Gus och Laurie hittades på gatan i Virginia, USA, när de bara var 3 månader gamla. Då fick de tillfälligt skydd i en lada där de fick bo ensamma, men utan tillräcklig uppsikt av människor.

Idag är de 7 månader gamla och har äntligen tagits om hand av en djurorganisation.

Vill hålla dem tillsammmans

Shenandoah Shepherd Rescue postade dessa två bilder av hundarna på Facebook och frågade om det var någon som kunde tänka sig att adoptera paret tillsammans. De hade helt enkelt inte hjärta att dela på dem.

Under hela sin uppväxt har Gus och Laurie bara haft varandra och man kan se vilket starkt band de skapat.

Facebook/Shenandoah Shepherd Rescue

När Shenandoah Shepherd Rescue postade bilder på hundarna kunde de nog inte ana vilken stor uppmärksamhet det skulle få. Att adoptera bort en hund är svårt nog, att adoptera bort ett par tillsammans är en riktig utmaning. Men det skulle visade sig bli enkelt i det här fallet.

Inlägget har delats över 17 000 gånger och ansökningarna om att få adoptera hundarna har rasat in.

Ska träffa katter och barn

Organisationen har skrivit en uppdatering i inlägget där de berättar att hundarna just nu är i sitt fosterhem i Virginia och ska testa att träffa katter och barn, för att avgöra vilken typ av familj de passar i.

Så fort de utrett vilken typ av familj de behöver så kommer de vara redo att flytta till sitt för-evigt-hem. Och det verkar inte vara några problem att hitta något sådant, med tanke på den enorma responsen.

Sociala medier är fantastisk ibland! Tack vare den stora spridningen på inlägget kommer Gus och Laurie få ett hem tillsammans och aldrig mer leva på gatan igen. 

Nu hoppas vi att de får en lång och härlig framtid tillsammans med sin nya familj!

https://www.facebook.com/shenandoahrescue/posts/1461585117290901