Kvinna får speciella gåvor från kråkpar – efter att hon hjälpt dem överleva vintern

Tango Steinke flyttade för några år sedan in i ett nytt hus och strax därpå upptäckte hon att hon hade två mycket intressanta grannar.

Nämligen ett kråkpar.

Som den djurvän hon är bestämde sig Tango för att försöka bli vän med dem – något som gick mycket bättre än vad man någonsin kunnat tro.

När Tango Steinke flyttade till sin nuvarande bostad i Virginia, USA, lade hon ganska snabbt märke till att hon delade tomt med två andra.

Foto: TikTok/ Tangobird

Ett par kråkor hade gjort sig hemmastadda i närheten av hennes hus, och hon gjorde allt hon kunde för att bemöta dem med kärlek och vänskap.

– När de dök upp spontant kastade jag jordnötter till dem, Jag matade redan andra fåglar och ekorrar, så att mata kråkorna också var det enda rätta, har hon berättat för the Dodo.

Foto: TikTok/ Tangobird

Svårt med mat genom vintern

När den första vintern i det nya huset kom började kråkornas matresurser sina. Då dök de upp varje dag för att äta och ibland tog de till och med sina kråkvänner med sig.

Efter ett tag började de tillkännage sin ankomst och krafsa på Tangos fönster tills hon kom med mat.

Artikeln fortsätter efter bilden

Foto: TikTok/ Tangobird

Hon hjälpte dem genom vintern och när knopparna på träden åter var framme och våren trädde fram visade paret hur tacksamma de var.

Började ge Tango presenter

De tog med en liten sten till Tango som tack, och snart började det flöda presenter från paret.

Tango berättar att de idag kommer med presenter ungefär en gång i månaden.

Artikeln fortsätter efter bilden

Några av presenterna kråkorna givit Tango, Foto: TikTok/ Tangobird

Relationen till kråkorna växte sig starkare och snart märkte Tango något fantastiskt.

Hennes nya vänner hade fått tillökning och blivit föräldrar.

Kråkorna agerar gärna barnvakt

Hon förklarar att de idag är mer än bara grannar och att de visat att faktiskt bryr sig om Tango och familjen.

– Det har blivit mer än att bara mata kråkor i trädgården, de följer efter oss till busshållplatsen på morgonen, de brukar hänga vid lekplatsen, och viktigast av allt, de ropar ut och alarmerar om något av mina barn ramlar, säger hon till the Dodo och fortsätter:

– Jag vet inte om de bara ser efter dem eller om de inte litar på mig som förälder, men de är aldrig långt bort när vi är ute.

Började lägga upp videos på internet

Tango delar ofta med sig av videos på sina vänner på TikTok och där har hon fått närmre 190 000 följare och 5 miljoner likes.

Här är en liten samling av det fåglarna samlat på sig åt henne genom åren:

@tangobird

Crow gift collection 🖤 #crow #corvid #raven #crowvid #crowtok #crowtiktik #crowfriend #birdwatchinggoesbothways #foryou#fyp #foryoupage #ornithology #crowgifts

♬ original sound – Tango

Här äter familjen lite söndags-brunch tillsammans:

@tangobird

I am 90% certain dottie had 2 babies this clutch #crow #corvid #raven #crowvid #crowtok #crowtiktik #crowfriends #birdwatchinggoesbothways #foryou#fyp #foryoupage #ornithology

♬ original sound – Tango

Vilken otrolig historia!