Elefanten närmar sig lilla flickan på gården – bjässens beteende vid hennes sida väcker starka reaktioner

Elefanter är sociala djur och när man väl kommit in i flocken visar de alltid sitt stöd. Även om du råkar gå på två ben och prata ett annat språk så är de alltid tillgivna och bygger starka känslomässiga relationer till alla runt omkring.

De stora djuren är sällskapliga och vänliga och smartare än vad många tror.

Tyvärr är dessa djur utrotningshotade.

Enligt World wide Life har elefantbeståndet minskat avsevärt de senaste århundradet och det är därför samhället eller familjer som den här lilla flickans är mycket viktiga för elefanternas existens.

Den lilla flickan och elefantens relation har väckt stor uppståndelse i sociala medier.

Miljoner människor reagerar på videon

Över 11, 4 miljoner människor har sett videon på när flickan leker med den stora bjässen och deras samspel smälter hjärtan över hela världen.

Den lilla flickan är född i en familj som tar hand om elefanter och att umgås med dessa enorma djur är inget ovanligt för henne. Elefanterna är hennes familjemedlemmar och så är det med det.

I videon får man se hur flickan ger elefanten bananer och annan mat och elefanten väntar tålmodigt på att ta emot.

Lohita Bora
Foto: Youtube

De två leker som syskon och trots att elefanten skulle kunna slita bananerna ur händerna på den lilla flickan eller själv sträcka sig efter dem, så väntar den snällt på att bli matad av sin lekkamrat.

Youtubeanvändaren Lohit Bora delar flitigt med sig av flickans realtioner till elefanterna hon möter. Hon älskar att vara med de stora djuren och gör allt tillsammans med dem.

Enligt Learn Animals är elefanter självmedvetna djur och förstår sin egen kraft, därför är de väldigt måna om mindre varelser de känner.

Miljoner människor världen över har som sagt sett videon på elefanten och den lilla flickan och i kommentarsfältet flödar hyllningarna in till det stora djuret.

”Awww kärleken mellan barnet och elefanten är otrolig”, skriver en person.

”Kolla hur vänlig och omtänksam elefanten är”, skriver en annan.

”Det är otroligt hur ett så stort djur som en elefant kan vara så försiktig”, skriver en tredje.

Se mer av det otroliga mötet i videon nedan.