Kvinna hör ljud från julgranen – tar en närmare titt och inser att varelse bosatt sig bland barren 

Det verkar som att man aldrig kan veta säkert vad som gömmer sig i julgranen.

En kvinna fick sig en ordentlig överraskning när någon plötsligt nös – nysningen kom inifrån granen.

Brett Ingram från USA fick en särskild julöverraskning som påminner mycket om en Disneyfilm. Men istället för Piff och Puff så var det en annan karaktär som bodde i hennes julgran.

Brett var ensam hemma och jobbade framför datorn när hon plötsligt hörde ett märkligt ljud.

Jag hörde ett litet nysljud”, säger Ingram till The Dodo. ”Jag tittade över och runt trädet en liten bit och såg ingenting.

Förstod snart vem som lurade i granen

Snart hördes ännu en nysning, men den här gången mycket högre. Brett gick återigen för att undersöka granen, skräckslagen för vad som skulle gömma sig där.

Sedan såg jag det – en enorm, lång, naken svans som hängde ner på baksidan av mitt träd”, säger Ingram. ”Mina ögon rörde sig uppåt, men jag var helt stilla eftersom jag ännu inte var säker på vad det var. Jag såg en gigantisk, andfådd boll av grå päls.

Det verkade onekligen som att hon hade levande dekoration i granen. Plötsligt fick hon syn på ett gulligt lite ansikte som tittade fram genom grenarna.

Det visade sig att varelsen i trädet var en pungråtta.

Jag har ingen aning om hur han tog sig in”, säger Ingram till The Dodo. ”Jag har aldrig haft ett vilt djur i mitt hus tidigare.”

Pungråtta i julgranen
Foto: TikTok/@brettbratt359

Brett Ingram visste inte riktigt vad hon skulle ta sig till. Hon tog därför kontakt med en djurexpert som gav henne rådet att ta på sig ett par handskar och bära ut pungråttan.

Sagt och gjort, snart var pungråttan ute i det fria igen. För Brett, som är en riktig djurälskare, så var besöket från djuret en härlig överraskning.

Det gjorde faktiskt hela min månad, trots min första chock”, sa hon. ”Jag kommer aldrig att glömma julen 2023.”

I spelaren nedan kan du se ett klipp från händelsen:

@brettbratt359

I don’t understand how this thing is in my house right now.

♬ original sound – Brett

Snacka om överraskning! Hur hade du reagerat om du hittade ett vilt djur i din gran? Skriv gärna en kommentar på Facebook!