Livrädd kattunge hittas under bil – får ögonkontakt med djurvän och förstår vad som är på väg att hända

Livrädd kattunge hittas under bil – får ögonkontakt med djurvän och förstår vad som är på väg att hända

Djurvänner som denna okända välgörare förtjänar att hyllas varje dag!

Berättelsen såg först dagens ljus efter att en användare skrivit om sin upplevelse på internetforumet Reddit. Personen är anonym, men likväl en okänd välgörare med hjärta för våra fyrfota vänner.

Som bekant finns det många herrelösa djur ute i världen. Att överleva dagen är deras primära fokus – och det kan ofta vara tufft för dem. Samtidigt får vi då och då höra att just dessa utsatta djur ibland får komma till nya hem, och en nystart i livet.

Så även i det här fallet med den här lilla kattungen! Visst är han söt?

Katten heter Axel och på Reddit berättar användaren hur det gick till när personen hittade sin fyrfota vän. Det är minst sagt en ovanlig historia.

”För fem år sedan såg jag en kattunge som sprang över vägen och kröp ihop under en Jeep Cherokee. Jag väntade tålmodigt för att han skulle komma ut. Främlingar sittade när de gick förbi för att jag gjorde ”meow-ljud” i ett försök att locka ut honom”, skriver personen på Reddit.

Adopterade kattungen

Efter ett tag kom bilägaren tillbaka – och då hjälptes de båda åt för att hjälpa katten fram. Han var rädd men bilägaren och den anonyma välgöraren vann snabbt katten Axels förtroende.

Nu var det dags att åka till veterinären för en undersökning. Där kom de fram till att Axel trots allt mådde bra och inte hade några allvarliga tecken på sjukdomar eller annat. Detta gladde förstås personen som hittade honom – som nu kan berätta att katten fick ett nytt hem!

Katten bor nu nämligen hemma hos den okända välgöraren.

”Min man pratade inte med mig på två dagar. Helt klart värt det. Den här katten är mitt allt”, skriver personen på Reddit.

Så fantastiskt att höra! Dela gärna vidare inlägget för att önska dem lycka till, och för att uppmärksamma dessa djurvänner som gör stor skillnad i det lilla för våra fyrfota vänner.