Kattmamman har ett mycket viktigt budskap till sina två ungar – reaktionen när de förstår är helt underbar

Kattmamman har ett mycket viktigt budskap till sina två ungar – reaktionen när de förstår är helt underbar

Kattmamman kallar på sina ungar.
Deras reaktion är bara för underbar.

Katter är fantastiska varelser. Inte nog med att de tycker om att utforska sin tillvaro och är ofantligt söta, är de också ett viktigt sällskap för många människor ute i världen. Våra fyrbenta familjemedlemmar erbjuder en villkorslös kärlek som vi bara kan besvara på ett sätt: med ännu mer kärlek tillbaka.

Nyligen fick vi syn på ett klipp som verkligen alla kattälskare borde uppskatta att få se! Här är det en kattmamma som har huvudrollen.

Kattmamman kallar på sina ungar

De är hemma och kattmamman låter nämligen meddela sina två kattungar att det är dags för mjölk. Klippet har redan fått tiotusentals visningar på Youtube och det är inte svårt att förstå varför.

Ljudet som dessa små missar ger ifrån sig är bara helt underbart.

Det är märkbart hur mycket de tycker om sin mamma som erbjuder dem värme, kärlek – och mat. I det här fallet handlar det om två missar som tycks vara bonussyskon, skriver Youtube-kanalen Cat give birth i beskrivningen av klippet.

”Mamma katt kallar på kattungarna för att dricka mjölk. Kattungen gick fram till sin mamma och började leka med henne. Sedan märkte han att den adopterade kattungen drack mjölk och började oroa sig för att han inte skulle få något. Men det finns tillräckligt med mjölk för alla och mamma katt matar kattungarna”, skriver Cat give birth.

I klippet här nedan kan vi både höra och se detta underbara lilla mirakel i vardagen:

Så sött! Dela gärna vidare inlägget om du också älskar katter.