Katten kommer hem till lägenheten – tittar på kvinnan som förstår att hon har en överraskning med sig

Den här berättelsen handlar om en djurälskare vid namn Linda Zardain som lever i delstaten Texas i USA.

Hon har ett stort hjärta för katter och har haft och tagit hand om många fyrfotade familjemedlemmar genom åren, skriver Love Meow.

En av alla dessa är katten Callie. Hon är en underbar liten personlig kisse som Linda mötte en dag ute på gatan. Hon hade inget hem och efter att de hade setts flera gånger utomhus så bestämde sig Linda till slut för att Callie så klart skulle få följa med henne hem.

Det dröjde inte lång tid innan Linda förstod att Callie var dräktig! Hon väntade små kattungar och Linda gjorde allt i sin makt för att hon skulle få det så bra som möjligt under denna period. Hon lät Callie komma och gå som hon ville, men så en dag bara försvann hon.

En granne berättade att han hade sett den blivande kattmamman och när Linda undersökte saken närmare så fick hon veta den glädjande nyheten.

Callie hade blivit mamma! Nu tittade hon fram igen och ville komma hem till Linda. Lyckan var total!

Och det var inte bara en kattunge. Nej, Callie gick ut igen och kom tillbaka med en ny unge i munnen. Fem stycken små underverk hade kommit till världen, och nu skulle Callie se till att de skulle få ett bra hem, hos Linda.

– Hon litade på mig med dem och henne. Ibland slutade hon att dia, och det enda sättet som jag kunde få henne att gå tillbaka till ungarna var att bara sitta vid henne och klappa henne medan hon diade dem, berättar Linda för Love Meow.

De fem ungarna har nu fått komma till egna hem där de blivit väl omhändertagna. Callie bor hemma hos Linda.

Vilken underbar liten historia! Tack till dig Linda som tog hand om den herrelösa katten – och hennes små underbara ungar.

Dela gärna vidare inlägget om du också älskar katter.