14-åriga katten Molly lämnades på katthemmet – får syn på en kvinna som tar ett avgörande beslut

Möt katten Molly!

Hon är en seniorkisse som älskar sin ägare.

Efter att ha vandrat i 14 år på jorden så har hon varit med om ett och annat, och har verkligen en intressant livshistoria som jag tänkte att alla nyfikna djurvänner kanske tycker är roligt att få höra.

Molly är som sagt 14 år gammal och blev lämnad av sin ägare. Hennes före detta ägare älskade henne men kunde tyvärr inte längre ha henne kvar på grund av ägarens egen hälsa.

Det ägaren gjorde då var helt rätt.

Katten Molly fick komma till ett djurhem med förhoppningen att någon skulle vilja adoptera henne.

Hon fick komma till djurhemmet som heter Animal Rescue League of Boston i USA och i början på 2017 fick hon komma till sitt nya hem.

Det finns många husdjur därute som är lite äldre och liksom alla valpar och kattungar också behöver ett nytt hem där de kan bli älskade.

Hon väntade på den rätta, och en dag dök hon upp! Olivia föll direkt för kattens underbara blick och det blev starten på en fin saga.

Katten Molly fick komma till ett nytt hem där hon blev så älskad. Och ompysslad av matte förstås!

När Olivia ombads förklara varför hon tycker så mycket om sin katt, svarade hon år 2017 följande i en intervju med kattsidan Love Meow:

– Jag älskade hur snäll och utåtriktad hon var, och jag kunde så klart inte säga nej till hennes ansikte. Jag visste direkt att jag behövde ta med henne hem, trots hennes medicinska tillstånd.

Hon ville verkligen hitta rätt katt, en senior som hon kunde en fin tid på ålderns höst.

– Seniorkatter har också mycket att ge i livet, sade Olivia då till kattsajten.

Vi hoppas att Molly har haft det bra hos Olivia! Nu har det gått en tid sedan hennes ägare senast uppdaterade följarna på Instagram om hur de har det, så vi vet inte exakt hur de båda har det i dag.

Men en sak är säker: Olivia har ett hjärta av guld som ville ta hand om denna gamla och kärleksfulla katt! Hennes exempel bör följas av fler. Det finns många äldre husdjur som är i behov av ett nytt hem lika mycket som alla kattungar och hundvalpar därute. Tänk även på de gamla djuren!

Dela gärna vidare om du likt mig vill uppmärksamma andra på denna viktiga fråga!