Valpen skakar efter traumatiska upplevelsen – klarar inte ens att resa huvudet när djurvännerna anländer

Hunden hade slagit i huvudet och var förvirrad över sakers tillstånd.
Då kom djurhjältarna till undsättning.

Det var när djurorganisationen Animal Rescue fick ett samtal om en hund som betedde sig mycket märkligt ute på gatan som de begav sig till platsen.

Där fann de en fin och snäll, stackars hund som varit med om någonting mycket omskakande.

Foto: Youtube

Hundvalpen var bara omkring fem månader gammal när han hittades, uppgav djurorganisationen. Han hade svårt att röra på huvudet. Det visade sig att han hade varit med om en olycka.

”Han hade blivit slagen i huvudet och övergiven på gatan. Han hade svårt att orientera sig var han var. Han var inte medveten om någonting runt sig. Han är i smärtor eftersom hans nerver är skadade”, skrev Animal Rescue till klippet som de laddat upp på sin Youtube-kanal.

Men efter en liten stund lyckades han ändå lyfta på sitt lilla huvud – och titta på sina räddare.

De skulle nämligen komma att ta honom till en bättre plats.

Foto: Youtube

De tog hand om honom och vann snabbt valpens förtroende. De klappade och svepte om honom med en filt, innan de åkte iväg till veterinären.

Där fick han den hjälp han behövde.

Foto: Youtube

Nu har den här fina valpen fått komma till ett nytt hem – och han mår mycket bättre! Se hur han har det i dag i klippet här nedan.

Ni djurvänner som räddar våra fyrfota vänner från gatan är fantastiska! Dela gärna det här inlägget för att visa din uppskattning till deras arbete.