Hunden som vill krama alla han träffar

Hunden som vill krama alla han träffar

Möt hunden som vill krama varenda fyrfota kompis han träffar!

Hunden Wallace är en corgi på ett år som älskar att umgås med andra. Såväl människor som hundar faller denna kramgoa vovve i smaken.

Han älskar helt enkelt att umgås med andra, berättar Noah Raminick.

– Han är så himla söt. Han blir alltid väldigt glad att vara runt människor och andra hundar. Han älskar att ge pussar till människor och när han ser en annan hund är han alltid den som visar tecken på att han vill leka, säger Raminick till sajten The Dodo som också har uppmärksammat den lekfulla hunden.

Och det är alltså inte bara människor som får sig en ömhetsbetygelse av den vänligt inställde hunden. När han möter andra fyrfotade vänner på gatan så reagerar han likadant.

https://www.instagram.com/p/CDjfReeJ6hb/

Här är bildbevisen på hans härliga kramar. Wallace har blivit känd som något av kvarterets kramkille och det verkar som om de andra hundarna likt människorna uppskattar hans närvaro.

Förmodligen är detta något han har lärt sig från sitt kärleksfulla hem.

https://www.instagram.com/p/CDC8Tjsph4B/

Även där är det nämligen kärlek, närhet och kramar som står i fokus.

https://www.instagram.com/p/B_Y03VVpM_1/

Samtidigt kan det vara bra att veta att forskning menar att hundar kanske inte alltid gillar att bli kramade av sina människokompisar. Psykologiprofessorn Stanley Coren på University of British Columbia har förklarat i en studie att en kram kan få hunden att känna sig stressad och ”fångad i en fälla”, uppger Hälsoliv.

Däremot är det så klart alltid bra att visa närhet och kärlek till sin hund! Och respekt, så klart.

https://www.instagram.com/p/CF7BRp6p6q0/

Dela gärna vidare det här inlägget till nära och kära så att de också får en ”digital hundkram” i dag!