Valp dumpas med sina leksaker och är bara veckor från att avlivas: Gråter sig till sömns varje natt

Ibland går beslutet att skaffa hund lite väl fort, och bara några veckor efter att den gulliga lilla valpen är hämtad inser familjen att det inte alls var en så bra idé trots allt.

Det var precis det som hände valpen Jordy. Efter bara två månader hos sin familj fick de förmodligen nog.

Jordy kördes till ett hundstall och om han inte blev adopterad inom kort skulle de bli tvungna att avliva honom för att ge plats åt andra hundar.

När Jordy dumpades lämnade familjen även hans leksaker med honom.

Grät sig själv till sömns

Det var fruktansvärt att se den lilla valpen alldeles ensam bland alla leksakerna. Och det var som att Jordy förstod att hans framtid var osäker – och varje natt grät han sig till sömns bland alla gosedjuren.

Så ska ingen hund behöva leva.

Lyckligtvis räddades Jordy i sista stund och fick komma till en familj som förhoppningsvis behåller honom livet ut och älskar honom precis så som alla hundar ska älskas av sin husse och matte.

Detta är verkligen något alla som ska köpa hund bör reflektera över. Om man är osäker på om man kan ge en hund all den tid och kärlek som den behöver ska man heller inte skaffa någon.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsavingcarsonshelterdogs%2Fvideos%2F749994861839817%2F&show_text=0&width=560″ aspect_ratio=”5:3″ /]

Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook om du också är glad att Jordy fick ett nytt hem.