Hunden överges på djurhemmet med sina leksaker och blir deprimerad – titta då vad kvinnan gör

Det är många som drömmer om att ha hund, speciellt nu i juletider är det många som önskar sig en fyrbent kompis.

Och det är ju inte så konstigt, hundar är fantastiska och det är inte av ingen anledningen som man brukar säga att hunden är människans bästa vän.Men det finns en sak som är otroligt  viktig sak att tänka på när man skaffar hund. En hund är en till familjemedlem.

Man måste kunna ta hand om huden, man kan inte bara slänga ut den när man tröttnar på den eller känner att man inte har tid.

Tyvärr var detta något som hunden Wall–E var med om.

Wall-E adopterades från djurhemmet Maricopa country animal care and control år 2015. Då fick han komma till sitt nya hem där han överöstes med kärlek och fick den tryggheten som varje hund förtjänar.

Men det trygga livet skulle komma att förändras till en mardröm. En dag i september såg Wall-E att alla hans leksaker och säng hade packats ner i två trasiga plastpåsar.

Den 6-årige hunden kunde inte förstå varför han och alla hans saker kördes till ett okänt ställe, djurhemmet Arizona shelter.

Han kunde inte heller förstå varför hans husse stod och grät när han sa hejdå.

Ledsen och orolig

Det enda Wll-E visste nu var att han var helt ensam. Han blev mycket ledsen och orolig.

Wall-E:s familj kunde inte längre ta hand om honom så som han förtjänade så därför hade de lämnat honom på ett djurhem.

”Han övergavs av sin familj eftersom de inte hade tillräckligt med tid för honom”, säger Jordan Bader, som driver Facebook-sidan MCACC som jobbar för att hitta nya hem till hundar, skriver The Dodo.

”Han var mycket rädd, han bara skällde och skällde”, fortsatte Jordan Bader,

Djurhemmet där Wall-E hade hamnade var kalt och främmande och ingen plats där han kände sig trygg i. Han fick dessutom inte ha kvar sina leksaker, det fanns inte plats för dem.

Blev deprimerad

Wall-E kunde inte förstå varför hans familj hade övergett honom. Han kände sig förvirrad. Han mådde så dåligt att han blev deprimerad.

Hunden satt i sin lilla bur för sig själv och var inte lätt att få kontakt med. När människor kom dit för att välja vilken hund de ville adoptera var det ingen som tittade åt Wall-E:s håll.

Den lille vovven fortsatte att vara deprimerad och förvirrad. Två månader gick, men ingen ville ha honom.

Personalen på djurhemmet visste vilken underbar hund Wall-E var och de ville verkligen att han skulle få komma till ett tryggt och kärleksfullt hem.

En dag fick personalen en idé. När Wall-E hade lämnats på djurhemmet med alla sina leksaker och tillhörigheter hade de tagit en bild på honom. De visste att bilden skulle få uppmärksamhet och bestämde sig för att använda den och berätta hundens historia på Facebook

Here is Wall-E when he was getting surrendered by his owner 😞 They brought all his stuff.. like it was gonna be there…

Posted by Arizona Adoptable Dogs on Saturday, November 24, 2018

Över förväntan

Och visst gav idén resultat.

”Vi visste att bilden var hjärtskärande och att det skulle få mycket uppmärksamhet, men vi hade ingen aning om att det skulle bli så stort. Det var så många som var intresserade av honom”, säger Jordan Bader, enligt The Dodo.

En av dem som blev väldigt berörd av bilden på Wall-E var Lynn Lee. Hon åkte direkt till djurhemmet för att träffa vovven. Hon tog med sin egen hund och eftersom de två kom så bra överens bestämde hon sig för att adoptera Wall-E.

WALL-E ADOPTED 😊😊😊Original post: https://www.facebook.com/mcaccwest/photos/a.274870329649899/571625586641037/?type=3&theater

Posted by Arizona Adoptable Dogs on Sunday, November 25, 2018

Äntligen fick Wall-E komma till ett kärleksfullt hem där han kommer att känna sig trygg igen.

Som ni ser här trivs Wall-E trivs väldigt bra i sitt nya hem!

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flynn.lee.161009%2Fvideos%2F10156456502646321%2F&show_text=0&width=476″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Nu är han trygg

Så underbart att Wall-E till slut fick komma till ett hem där de bryr sig om honom och ger honom den tryggheten som alla hundar förtjänar.

…wallE says don’t forget today is “clear the shelter” day! Because every dog needs to lay in the sun 🌞 🐶. MCACC West Adoptable Dogs Maricopa County Animal Care & Control

Posted by Lynn Lee on Saturday, December 1, 2018

Titta vad fin han är!

…WallE says good morning! Go out and do something nice today-❤️ go visit your local shelter and bring home a furry…

Posted by Lynn Lee on Thursday, November 29, 2018

Djur kan inte behandlas som materiella saker som man bara slänger bort när man tröttnar på dem. Hundar är familjemedlemmar som ska behandlas med kärlek och respekt. Dela gärna för att påminna folk om detta för det verkar som att alla inte förstår det självklara.