Skolan hyllar servicehund med eget foto i skolkatalogen – får platsen bredvid sin favoritkompis

Skolan hyllar servicehund med eget foto i skolkatalogen – får platsen bredvid sin favoritkompis

Hunden är verkligen människans bästa vän.

Och för flickan Hadley Jo är hunden Ariel mer än så. Hon är hennes servicehund och hjälper henneSkolan hyllar servicehund med eget foto i skolkatalogen – får platsen bredvid sin favoritkompisSkolan hyllar servicehund med eget foto i skolkatalogen – får platsen bredvid sin favoritkompis i ur och skur, dag som natt! Den här underbara och fina hunden försöker så gott hon kan göra flickans liv lite enklare.

De är helt enkelt ett fantastiskt lag!

Hadley Jo har specialbehov och behöver därför sin hund även i skolan.

Nu har deras fina vänskap uppmärksammats nationellt i USA, efter att skolan valt att hylla servicehunden på ett speciellt vis.

Skolan hyllar servicehunden i katalogen

”Ariel är Hadley Jos servicehund. Ariel räddar min dotters liv genom att varna oss innan ett anfall inträffar, vilket gör att vi kan administrera räddningsmedicin på mindre än två minuter. Mitt mål är att ge min dotter ett så självständigt liv som möjligt och Ariel hjälper oss få det att hända”, säger mamma Heather DeVore Lange, till The Dodo.

Denna duktiga hund följer även med Hadley Jo till skolan. Och även där är han till stor hjälp för den lilla flickan.

Därför beslutade skolan nyligen för att hylla servicehunden. Även Ariel fick vara med i årets skolkatalog, vilket en stolt mamma berättade om.

Här är bilden såsom den ser ut i skolkatalogen:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10223339871347591&set=a.2351931960296&type=3&theater

Helt rätt av skolan att hylla även servicehunden Ariel som också är med i skolan! Dela gärna vidare för att hylla alla servicehundar därute som gör ett ovärderligt jobb ❤️