Foto: Youtube

Schäfer får möta två nyfödda kattungar för första gången – hans reaktion sprids som en löpeld på nätet

Hunden får möta sina nya fyrfotade kompisar för första gången.
Då uppstår kärlek direkt.

Det var när schäfern Rocky för första gången i våras skulle få träffa familjens senaste medlemmar som det här underbara mötet uppstod. Tack och lov hade någon med sig filmkameran, för detta klipp har uppskattas av massor av djurvänner. Det är inte svårt att förstå varför!

Över 5,9 miljoner gånger har klippet visats på Youtube.

Foto: Youtube

Det visade sig att hundägarna hittade kattungarna av en slump! Nu har de fått komma till en ny familj.

Så här skriver hundägaren om klippet i en beskrivning på Youtube:

”Kära vänner! Vår underbara video i dag filmades med ovanligt söta och försvarslösa djur. När vi var ute och gick med Bailey, Teddy och Rocky hittade vi två nästan döende kattungar, som fortfarande var mycket små och inte kunde överleva på egen hand. De behövde en mamma. Först värmde vi dem och matade dem hemma. Sen har våra vänner en katt som nyligen födde kattungar, och hon accepterade dessa två som sina egna. Den katten kommer att ta hand om dem. Vi är mycket ledsna över att vi inte kunde behålla dem för oss själva, eftersom vi inte kunde ge dem den omvårdnad som en kattmamma kan”, skriver hundägarna på Youtube.

De filmade sedan reaktionen från sina hundar när de fick träffa dessa söta kattungar för första gången.

Så underbart! Nu hoppas vi att kattungarna får det så bra som möjligt hos grannens kattmamma. Dela gärna vidare inlägget om du också älskar våra fyrfotade vänner.