Sebastian hittar hjälplös valp i gräset – inser allvaret i situationen när han ser vad som är bakom

.

Sebastian Bushey, 28, arbetar inom byggindustrin i Washington, USA. Där är det som bekant ofta väldigt varmt och torrt – och speciellt på sommarmånaderna när det är hetta.

När han en dag i augusti i somras körde hem under ännu en av de sommarheta eftermiddagarna fick han plötsligt syn på någonting lite längre fram. Det skulle förändra hela resten av dagen.

Där – ungefär 70 meter framför bilen – såg han plötsligt att det låg en liten hundvalp, nära Grand Ronde River, skriver brittiska Metro.

När han fick syn på den visste han att han var tvungen att agera snabbt, som den djurvän han är.

Där låg den stackars lilla hunden – utan någon som helst vatten att dricka eller skugga för att kyla ned sig lite. Det var så pass hett att att hunden riskerade sitt liv och Sebastian kunde inte förstå hur den bara kunde ha lämnats åt sitt öde där.

Foto: Youtube

Han öppnade bildörren och tog sig ut för att ta med sig valpen hem. Men det skulle snart komma en helt ny överraskning – som överrumplade honom ännu en gång.

Det var nämligen inte bara en valp – utan många fler! De andra hade gömt sig lite försynt i gräset intill vägkanten. Sebastian ropade – och då så ploppade plötsligt sex små nosar upp från gräset.

– Valparna såg väldigt varsamma och nervösa ut när de kom fram till mig, säger Sebastian till Metro.

Det var totalt sju valpar alltså. Efter en kort stund lyckades han skuffa in dem alla i bilen och körde sedan till den veterinärklinik som låg allra närmast. Tack för din insats, Sebastian! Utan dig hade kanske dessa underbara valpar inte varit vid liv i dag.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=81&v=OWz4nlLGllw

DELA gärna vidare för att hylla Sebastians insats och skicka lite goda nyheter till nära och kära på Facebook i dag!