Schäfer sitter i bilen med husse: Titta nu på reaktionen när han inser att han ska till veterinären

Alla som har behövt ta med sin hund till veterinären vet att det sällan är något som våra fyrbenta vänner brukar uppskatta.

Jag har själv en hund, och trots att hon aldrig behövt göra någonting läskigt eller smärtsamt hos veterinären, skakar hon i hela kroppen så fort man närmar sig.

En annan hund som verkligen inte uppskattar besök hos veterinären är schäfern Enzo.

När Enzo flyttade med sin husse och matte till en ny stat i USA fick han problem med allergier. För att vara på den säkra sidan tog hans husse och matte med honom till veterinären för en kontroll.

På ett återbesök går det inte att ta miste Enzos känslor. Och det är inget snack om saken, han vet precis vart han är på väg.

Enzo, Schäfer
Foto: Youtube

Som tur var lyckades hans husse och matte fånga hans reaktion på film.

Även om jag tycker väldigt synd om Enzo som verkligen inte alls vill gå till veterinären kan man verkligen säga att hans reaktion säger mer än 1000 ord.

Enzo, Schäfer
Foto: Youtube

Hans kroppsspråk går inte att misstolka och trots att han inte kan prata är det som att han försöker säga något. Och jag är ganska säker på att det han försöker få fram är:

”Ta mig härifrån, jag vill inte gå till veterinären.”

Ta en titt på videon nedan för att se Enzos oslagbara reaktion:

Dela klippet med dina djurälskande vänner på Facebook om du också hoppas att det dröjer länge innan Enzo tvingas gå till veterinären igen.