Pojken kastar cykeln och rusar in i grannens garage – då fångar kameran hans oväntade avsikt inför alla

Det kan vara obehagligt att titta igenom övervakningsfilmer från sin gård och inse att man har haft oinbjudet besök i flera dagar.

Hollie Breaux Mallet kollade igenom sin kamera och fick se en liten pojke som smög in i garaget – i flera dagar, enligt Paw my Gosh.

Hemma hos Hollie Breaux Mallet fångade kameraövervakningen en liten pojke som smög, tittade sig omkring och sprang in i garaget. Han hade keps och det var svårt att tyda hans ansikte. Sedan rusade han ut igen och cyklade i väg det fortaste han kunde. Det var som att han inte ville bli påkommen, enligt Paw my gosh.

Vad han gjorde i garaget hade hänt flera gånger tidigare, men Hollie kände inte igen pojken.

Sökte efter pojken på Facebook

Då la Hollie ut det hela på Facebook i sökandet efter pojken.

”Grannar! Vet någon vem den här söta lilla pojken är? Då och då när han är ute och cyklar stannar han här för att krama min hund eller leka med henne, men han åker alltid iväg snabbt som om han inte vet om har borde vara här. Jag skulle vilja berätta för honom att han är välkommen att stanna och leka, för hon älskar uppmärksamheten!”, skriver Hollie Breaux Mallet i ett Facebookinlägg.

Se videon när pojken springer in till hunden:

[arve url=”https://www.facebook.com/hollie.mallet/videos/1102217299834829/” aspect_ratio=”9:16″ /]

Han älskade hunden

Det enda han gör är att komma och hälsa på hunden, inget ont överhuvudtaget. Och de ser ut att ha fått ett riktigt fint vänskapsband dessa två då hunden viftar glatt på svansen när han kommer rusande mot henne. Och han verkade verkligen älska den här hunden lika mycket.

Mysteriet löstes till slut

De glada nyheterna är att Hollie till slut hittade pojkens mamma genom Facebook.

Han blev glad över inbjudan och kom ofta och hälsade på och lekte med hunden som hette Duchess. Ibland följde även hans föräldrar med. Så tack varje den 9-årige pojken, som heter Josh, skapade han nya vänskapsband mellan både familjerna och han själv och Duchess.

Gillade du också pojkens kärlek till hunden? Sprid gärna detta vidare.