Plötsligt rusar hundvalp rakt in i direktsänd tv – bilderna på reporterns reaktion sprids nu som en löpeld

Direktsänd tv har alltid ett extra spänningsmoment. Vad som helst kan egentligen inträffa när kameran rullar och allt inte är regisserat på förhand.

Just detta fick en tv-reporter i USA:s huvudstad Washington D.C. erfara i förra veckan.

Bob Barnard arbetar på Fox 5 Washington D.C. och var utsänd i ett bostadsområde för att rapportera om den hårda väderleken. Snö stod på agendan när Bob först inledde sin rapportering.

Men snart tog hela nyhetshändelsen en plötslig vändning inför ögonen på förvånade tittare!

Foto: Youtube/Fox 5 Washington D.C.

En liten nyfiken hundvalp sprang ut på gatan där Bob stod och blev filmad av kameramannen. Och hon såg genast till att hamna i blickfånget! Hunden blev snabbt den nya huvudnyheten.

Foto: Youtube/Fox 5 Washington D.C.

Vem var hon? Och varifrån kom hon? Bobs blick säger det mesta, men som den djurvän han tycks vara fann han sig snabbt i situationen i direktsändningen.

Foto: Youtube/Fox 5 Washington D.C.

– Glöm vad jag sa tidigare, jag vill lära känna den här hunden! sade Bob när han pratade med programledaren som satt i studion och följde ”dramat” med nöje.

Foto: Youtube/Fox 5 Washington D.C.

Hunden ville också lära känna Bob och överöste honom med pussar. Till slut kom dock hennes ägare och hämtade vovven. Därefter kunde reportern återgå till rapporteringen kring vädret – men det var så klart hunden som gjorde dagen mycket roligare för både honom och alla tv-tittare!

Foto: Youtube/Fox 5 Washington D.C.

Se det underbara inslaget i klippet nedan:

Vilken härlig morgon för denna djurvän till tv-reporter! Dela gärna vidare inlägget för att sprida lite glädje till dina vänner på Facebook i dessa pandemitider.