FOTO: Youtube

Övergiven hund blir rädd när någon tar fram kopplet – men titta bara när han inser att han äntligen får åka hem!

Den lilla pitbullterriern Benny är en av många hundar som övergivits. Han hade ingen aning om vad som väntade när han placerades i djurhemmet i väntan på att någon skulle adoptera honom.

Dag efter dag väntade han på att någon skulle komma och hämta honom.

Men tiden gick och ingenting hände – tills en dag då någon plötsligt sträckte ut ett koppel.

 

 

 

Bildkälla: Youtube

Tyvärr är det alldeles för många hundar som hamnar på djurhem. I vissa fall kan de ha hamnat där på grund av vanskötsel eller liknande. Även om det oftast leder till ett bättre liv är det så jobbigt att se dem sitta där, utan att veta vad som ska hända härnäst.

Bildkälla: Youtube

De djur som hamnar på ett djurhem har oftast tvingats genomlida jobbiga perioder i tidigare liv. Det är därför inte konstigt att de är rädda av sig. Allt de önskar är att få komma till ett hem som bryr sig om dem. Men att få nobben gång på gång gör givetvis att man tappar hoppet.

Men så en dag kom det förbi en människa som fick hade bestämt sig för att adoptera Benny. Till en början förstod inte hunden vad som var på väg att hända. När personalen höll fram kopplet var han rädd.

Bildkälla: Youtube

Några sekunder senare insåg han att han äntligen var fri! Det som utspelar sig i klippet nedan är något som alla djurvänner måste se!

Jag blir alldeles varm i hjärtat av att se den glädje som den här hunden visar efter att ha levt i ovisshet under en längre period. Nu håller vi alla tummar för att Benny får en trygg och inspirerande framtid! Och baserat på videon finns det inget som tyder på det motsatta. 

Dela gärna vidare för att visa dina vänner denna härliga historia! 

https://youtu.be/9zh1r2RarY4?t=21s