Nu hyllar vi polismannen som värmde påkörda hunden med sin jacka – tills hjälp kom till platsen

.

Här är polismannen som förtjänar dagens ros!

Josh Fiorelli arbetar som polis i Kissimmee, Florida, och i december blev han uppmärksammad för en aktion som nu sprids som en löpeld på Facebook. 

Anledningen är helt underbar! 

Posted by Russ Gibson on Sunday, 16 December 2018

Det var en kall dag när en förbipasserande var ute och rastade sin hund. Plötsligt fick han se hur en polisman satt ner i gräset en bit bort. När han gick lite närmare fick han se det hjärtevärmande. Polisen hade lagt sin varma rock över en stackars frusen hund.

Det visade sig att hon hade blivit påkörd, och medan polismannen väntade på hjälp så försökte han bara finnas där för henne och värma den stackars fyrfota vovven.

– Det var kallt ute och hon var blöt. Hon hade ingen annan så jag bestämde mig för att bli den personen för henne, berättade polismannen Josh för WFTV News.

Thank you, Sheriff Russ Gibson, for the update to my previous post. And the dog is expected to be ok! ❤️

Posted by Nancy Alvarez, WFTV on Sunday, 16 December 2018

Polismannen hoppas nu att hunden får komma hem till sin ägare. Hunden hade inget chip eller annan märkning, och nu vill polismannen Josh att alla hundägare tänker på detta.

Efter att hunden blivit påkörd fick den komma till veterinären och man beräknade då att hon snart skulle återhämta sig till 100 procent efter en mindre operation i benet.

Tack så mycket för din fina gest, Josh! Gilla och dela det här inlägget för att visa på hur mycket godhet som det finns i världen!