Mystisk hund hittas på vattenreningsverk – får ögonkontakt med djurvänner och reaktionen säger allt

Mystisk hund hittas på vattenreningsverk – får ögonkontakt med djurvänner och reaktionen säger allt

Alla hundar har tyvärr inte samma tur här i livet. Hunden Mufasa är ett bra exempel på att det dock går att vända livet till det bättre – med lite hjälp av sanna djurvänner.

Mufasa levde för några år sedan på ett vattenreningsverk. Där lufsade den herrelösa vovven omkring planlöst om dagarna, i hopp om att få sig en bit mat och lite lugn vid sin sömn.

Mufasa var gammal och förtjänade verkligen att få komma till ett nytt hem. På bilderna kan vi se hur stukat han sitter ned, och pälsen indikerar att han inte blivit klippt på ett tag.

Foto: Youtube

Tack och lov var det någon arbetare på vattenreningsverket som till slut en dag valde att ta kontakt med djurorganisationen Hope for paws.

Efter att de fått samtalet åkte djurskyddet ut till platsen. De hittade Mufasa tämligen omgående och i klippet som vistas över 14 miljoner gånger på nätet kan man se hur de räddar honom. Detta är bara så fint!

Så fint gjort av er djurvänner! Tack för er insats för Mufasas skull. Dela gärna det här inlägget om du också står på djurens sida.