Mannens underbara dans med sin nya vän hunden – härliga bilderna fångas av övervakningskameran

Mannens underbara dans med sin nya vän hunden – härliga bilderna fångas av övervakningskameran

Hunden är sannerligen människans bästa vän.

Men människan kan också vara hundens bästa vän.

Det visar inte minst den här sekvensen som spelades in i en stad i Turkiet i förra veckan. Metin Can Şener var ute och gick på gatan precis utanför kafét där han arbetar. Det var sent på kvällen, natten mot lördagen, och på bilderna från övervakningskameran kan man se hur Şener blir överraskad mitt på gatan.

Plötsligt kommer nämligen en varelse springande mot honom. Varelsen viftar med svansen, och Şener inser snabbt att det rör sig om en fyrfota vän.

Se bara så glad han blir när han inser att han får möta en sann djurvän som Şener, svansen indikerar att han är jätteglad!

Foto: Twitter

Det är Şeners agerande gentemot hunden som nu får djurhjärtan att smälta över hela internet.

Hans agerande är verkligen fint. Hunden, som uppenbart söker kontakt med mannen, närmar sig Şener. Som börjar dansa!

Djursajten The Dodo rapporterar att Şener brukar se hunden utanför kafét annars också, och efter den här tidiga morgonen har de blivit vänner!

Şener berättar att han redan har fyra hundar hemma och därför inte kan ta hand om en till, men jag misstänker att denna dansvänliga hund inte behöver gå hungrig en sekund om han passerar detta kafé!

Här nedan kan man se filmen med det fina ögonblicket!

Vilka underbara bilder! Det är så fint med djurvänner som tar sig tid för våra fyrfota vänner. Dela gärna inlägget om detta klipp gjorde dig glad i dag också.