Lojal hund väntar vid ytterdörren – på att pappa ska komma hem igen från sjukhuset

Lojal hund väntar vid ytterdörren – på att pappa ska komma hem igen från sjukhuset

Tidigare i våras fick Katie Snyders pappa en ny familjemedlem i hemmet. För en tid fick han ta hand om hennes vovve allt mer, dock inte permanent.

De fick ett starkt band till varandra och var så klart mycket nära vänner.

När Katies pappa tvingades in på sjukhus för en tid så reagerade hunden starkt.

Nu har bilderna på vovven spridit sig som en löpeld på nätet, vilket bland annat uppmärksammas av The Dodo.

”Min pappa har då och då varit hundvakt åt min älskade hund och han tog henne verkligen till sitt hjärta nu när han gått i pension. Hon älskar också min pappa. Han hade några komplikationer med sin cancer, så han var tvungen att övernatta på sjukhuset”, skriver dottern i ett känslosamt inlägg på Facebook.

Hon fortsätter:

”På grund av covid-19 fick min mamma inte vara med min pappa, så hon har varit ensam hemma med Leia. Min mamma sms:ade mig den här hjärtskärande bilden”, skriver Katie på Facebook-forumet Dogspotting Society.

På bilden kan vi se hur den fyrfota familjemedlemmen sitter med sänkt huvud framför ytterdörren – som att hon väntar på att någon speciell person ska komma hem. ❤️

Foto: Dogspotting Society/Facebook

Lite senare fick pappan komma hem – och hunden blev så himla glad!

Hej ni! Jag är inte säker på om ni kommer ihåg mitt inlägg om Leia saknade min pappa, men jag ville bara göra ett uppföljningsinlägg. Han kom frisk från sjukhuset (han hade cancerkomplikationer) och de har varit oskiljaktiga sedan dess.

Foto: Katie Snyder/Facebook

Detta är ännu ett bevis på att hunden är människans bästa vän ❤️

Tack till Katie för att du delade med dig av familjens berättelse. Jag är säker på att den värmer många människors hjärtan.

Dela gärna vidare den här underbara historien till alla dina vänner. Vi behöver alla få läsa lite goda nyheter i dessa svåra coronatider. 👍