Lojal hund sörjer sin älskade bästa väns död – sovit på samma plats i ett år

Våra älskade djur. De har så mycket känslor och bär på så mycket. Det är sådana tillfällen vi speciellt önskar att vi kunde prata med dem.

När Harry miste sin älskade bästa vän George förändrades hela hans värld.

Nu sprids bilder på den älskade lojala hunden som sovit på samma plats varje dag i ett år sedan sin husses död.

För de som inte tror att djur kan känna glädje såväl som sorg kan inte ha mer fel. De är precis som oss känslosamma varelser som också känner tungt hjärta när något tragiskt hänt.

När hunden Harry förlorade sin älskade bästa vän George för ett år sedan förändrades hela hans värld. Tillsammans låg de alltid i en fin hundkorg, där de gosade och hittade på bus.

Nu har Harrys matte Caitlin lagt upp ett foto på Twitter som fått enorm spridning, där hon tårögd beskriver hur Harry sörjer sin älskade väns bortgång.

”Jag storgråter just nu. Han lät alltid George sova där och han dog för snart ett år sedan och han ligger fortfarande där”, skriver hon.

https://twitter.com/caitlinwynne2/status/1172208938584104961

Caitlin berättar vidare för The Mirror hur de två bästa vännerna växte upp tillsammans och gjorde allting ihop.

Men när George drabbades av en svår njursjukdom hade familjen inget val.

George avlivades och kvar lämnades en hjärtekrossad Harry.

– Nästa ett år har gått och han saknar uppenbarligen George! Han sover på golvet vid sidan av sängen nu väldigt ofta men jag insåg inte varför förrän jag tittade igenom kort på dem båda för ett år sedan. Då såg jag fotot som jag sedan twittrade ut, berättar hon för sajten.

Så sorgligt! Vi kan bara tänka oss den smärta du måste känna älskade Harry! Vi är säkra på att George vakar över dig lilla vännen!