Kvinnans hjärtevärmande agerande: Adopterar tre hundar som skulle avlivas

Alla hundra förtjänar ett kärleksfullt och fint hem. Tyvärr är fallet inte så att alla har den turen, och många får bo antingen på gatan, på djurhem eller i ett hem där de inte behandlas väl.

Vissa djurhem, i alla fall i USA, är så överfulla att de tvingar att avliva vissa djur för att de inte får plats.

Så var fallet med hunden Caleb, som var på väg att avlivas men räddades av Shelly Blunt och hennes make. Men när paret kom till djurhemmet såg de något hjärtskärande som fick dem att ångra sitt beslut. Det var nämligen inte bara Caleb som behövde hjälp.

Det var när Shelly Blount för drygt en vecka sedan såg en Facebook-post i sitt flöde som hon inte kunde titta bort.

Hund skulle avlivas

På ett djurhem i North Carolina skulle en hund avlivas men räddades på grund av en adoption. Det fick Shelly att fundera, kunde det vara så att fler hundar var i samma situation?

Bildkälla: Facebook/ShellyBlount

Shelly ringde och frågade just den frågan och det visade sig att hennes farhåga var sann. En hund vid namn Caleb var nästa hund på listan, men Shelly tänkte inte låta det ske.

Hon satte sig i bilen och körde i över fyra timmar från Virginia till djurhemmet för att rädda honom.

Shelly kom fram till djurhemmet och gick in genom dörren. Där fick hon syn på Caleb, den lilla jycken som bara minuter senare inte hade en aning om att han snart skulle få ett kärleksfullt hem.

Räddade Caleb

Men i det ögonblicket förändrades allt. Shelly hade sett någonting på djurhemmet som fick henne att ångra sig. Hon skulle inte adoptera en hund – utan tre.

Bildkälla: Facebook/ShellyBlount

Det fanns två ytterligare hundar på djurhemmet som skulle avlivas. Trots att Shelly och hennes make redan hade tre andra hundar hemma kunde hon inte lämna utan dem.

– Jag frågade hur många hundar man maximalt kunde adoptera. De sa att det inte fanns någon gräns så jag valde att adoptera alla tre, berättar Shelly för The Dodo.

Adopterade tre hundar

Caleb, Charisma och Bella följde med Shelly hem. Redan i bilen förstod hundarna att de blivit räddade och de var så glada! Hon insåg att hon tagit rätt beslut.

– Caleb var så glad. Han pussade mig från baksätet och svansen viftade konstant. Bella var så nöjd och satt i min kompis knä, hon ville inte röra sig. Charisma, min lilla ängel, kramade mig och sov hela vägen hem, säger Shelly till The Dodo.

Fick nya kärleksfulla hem

Shelly hade inte tänkt så långt och när hon kom hem insåg hon att hon inte kunde behålla allihopa.

Bildkälla: Facebook/ShellyBlount

Som tur var hade hennes vänner blivit förälskade i hundarna, och Bella och Caleb fick bo hos Shellys pojkvän samt vän.

Väntar valpar

Charisma stannade med Shelly, men vad de inte berättat på djurhemmet var att hon var dräktig. Inte nog med att Shelly alltså räddade hennes liv – hon räddade även Charismas valpar.

Charisma kommer föda inom några veckor och familjen kommer bli betydligt större. Nu önskar vi dem all lycka till i framtiden – och tack till dig Shelly som räddade livet på dessa underbara hundarna.

Bildkälla: Facebook/ShellyBlount

Shelly är verkligen en godhjärtad människa som räddade hundarna från att avlivas.

Snälla, dela vidare artikeln för att hylla hennes underbara agerande!