Kvinnan ägnar sitt liv åt att hjälpa funktionsvarierade hundar – som ingen annan vill ha

Kvinnan ägnar sitt liv åt att hjälpa funktionsvarierade hundar – som ingen annan vill ha

Djurhjältens upplevelse av sin egen funktionsvarierade hund fick henne att ägna sitt liv åt att hjälpa de hundar som ofta förbises.

Det är svårt att hitta hem för de otaliga söta hundar som behöver en kärleksfull familj, än mindre hundarna med olika funktionsnedsättningar.

What a great 2 years. Happy Gotcha Day to my sweet,sassy,stubborn little girl. LOVE YOU!!

Posted by The Fowler Herd on Wednesday, March 11, 2020

Tracey Fowler från Mendon, Vermont i USA, hade en tuff upplevelse med sin egen schäfer Hayden när hon fick höra att han hade degenerativ myelopati.

Hans tillstånd ledde till att hennes söta hund blev förlamad och Tracey var tvungen att hitta ett sätt att hjälpa sin hund så hon beslöt att prova en vagn.

Tracey sa att vagnen inte orsakade några problem för Hayden och han aldrig saktade ner, som om han hade varit i vagnen hela livet.

När Hayden gick bort blev Tracey förstörd och ville fortsätta ta hand om hundar som vanligtvis brukar förbises.

Tracey började adoptera fler hundar med speciella behov för att hedra hennes älskade hunds minne och har i dag sju hundar, varav fem av dem i vagnar.

Tack vare Tracey lever hennes hundar livet till fullo och får njuta av ett område runt hennes hem där de har stor frihet att leka. När det snöar byter hon ut sina hundvagnar mot skidor.

Men det handlar inte bara om vad Tracey kan göra för sina hundar, djurhjälten säger att hennes hundar gör henne lycklig, och hennes hjärta kommer alltid att vara fullt så länge hon har sina ”pälsklingar” i vagnar.

Tack och lov för djurhjältar som Tracey som ger dessa hundar det lyckliga liv som de förtjänar. Vänligen dela detta vidare för att hylla hennes insatser!