Kvinna överraskas av hund mitt på vägen – kliver genast ur bilen när hon förstår vad den försöker säga

Kvinna överraskas av hund mitt på vägen – kliver genast ur bilen när hon förstår vad den försöker säga

Den här hjärtevärmande historien tar sin början mitt på en bilväg. Plötsligt såg kvinnan, som är en djurhjälte som kallar sig ”Stray Furry Friends” på Youtube och som hjälper herrelösa pälsdjur till en bättre tillvaro.

Plötsligt närmade sig två för henne okända hundar bilen. En av dem ställde sig på bakbenen – och tittade rakt in i hennes ögon.

Bilden fångades av hennes kamera och har nu visats över en miljon gånger på Youtube. Det är inte svårt att förstå varför.

Foto: Youtube

Kvinnan klev ur bilen och följde efter hunden och dennes kompis. När hon insåg att det handlade om två herrelösa hundar kunde hon bara inte låta dem vara. Hon bryr sig verkligen om hundar, och hade baksätet fyllt av hundmat.

Samtidigt såg kvinnan att det också fanns flera hundar i diket och skogen omkring. Då gjorde hon något oerhört hjärtevärmande.

Hon bestämde sig för att verkligen försöka göra skillnad för dessa stackars vovvar. Därför plockade hon fram flera tallrikar och fyllde dem till bredden med mat. Hundarna gick långsamt fram till kvinnan som ställde sig på knä för att försiktiga hälsa på dem. Dessutom dukade hon fram med rikligt med vatten, någonting som de alldeles uppenbart behövde.

Foto: Youtube

Enligt kvinnan finns över 20 000 hemlösa hundar i den här regionen (oklart exakt vilken det handlar om). Hon förklarar att hon brukar hjälpa hundar i nöd så gott hon kan.

”Djurhemmen är överfulla och tar inte in nya hundar, så herrelösa hundar tvingas överleva på gatorna under kalla vintrar och varma somrar… Jag hjälper dem så gott jag kan: ger dem mat och vatten, godis, vaccinerar och kastrerar. Jag vill föregå med exempel för andra att ta hand om djur och inte vara rädd för att öppna armarna för hjälp och kärlek”, skriver kvinnan på Youtube.

Här kan man se hennes hjärtevärmande video när hon åker ut och hjälper hundarna på platsen:

En liten berättelse som betyder hela världen för dessa hundar! Dela gärna inlägget för att hylla denna kvinna som verkligen gör skillnad för dessa utsatta fyrfotade vänner. Förhoppningsvis kan hennes godhjärtade initiativ inspirera andra till att göra något liknande.