Kvinna gör det förbjudna och smyger in på tomt – motivet till hennes agerande får mig att koka av ilska

Kvinna gör det förbjudna och smyger in på tomt – motivet till hennes agerande får mig att koka av ilska

På andra sidan staketet fanns ett gammalt hus som grannarna bredvid, ett par, hade lagt märke till flera gånger på grund av dess smutsiga fasad.

Efter att ha hört konstiga ljud ett tag från trädgården bestämmer de sig för att gör det förbjudna och smyga över.

När kvinnan häver sig upp på staketet, upptäcker hon något fruktansvärt.

När kvinnan hör ett ljud bestämmer hon sig för att göra det förbjudna och häver sig över och gör intrång. Tur är väl det, för det hon ser är en smutsig och undernärd hund som satt fastbunden i kedjor. Trädgården var i ett dåligt skick med gropar och jord.

De hade aldrig tidigare sett till någon människa vid huset, så det var svårt att bedöma hur länge den här hunden hade varit själv. Men huset såg helt övergivet ut, enligt Paw my Gosh.

Kvinnan häver sig över staketet. Foto: Youtube

Kvinnan ser en bil

När de går fram till hunden, hör de plötsligt ett puttrande ljud från en bil. Bilen kör in på uppfarten till huset och ur kliver en man. Paret blir helt förvånade eftersom de trott att hemmet var övergivet och någon lämnade kvar hunden.

Ganesh får mat av paret. Foto: Youtube

”Inte intresserad”

Men kvinnan i paret frågar ändå mannen vem han är och vems hunden är, lite orolig över att ha gjort intrång i någons trädgård. Och kvinnan fick precis en anledning att hon gjort intrång i trädgården.

Till kvinnans förvåning svarar mannen:

”Det där är min brorsons hund. Han lämnade honom här för flera månader sedan, och jag är inte intresserad av att ta hand om honom”, säger mannen, enligt parets beskrivning på GoFoundMe.

Det är då paret frågar om de kan ta hunden, som heter Ganesh.

Foto: Youtube

Startade insamling för Ganesh

Mannen brydde sig inte, utan paret kunde mata Ganesh och sedan ta honom ifrån den hemska platsen. Om det inte vore för kvinnans modiga agerande hade hunden varit fortsatt själv – vilken tur att paret kände att något var fel.

Paret startade en insamling för att tillgodose alla hundens behov – mat, sovplats, leksaker, filtar, försäkring och veterinärkostnader. Genom GoFoundMe lyckades de få en stor summa pengar för att finansiera all medicin – Ganesh hade bland annat en infektion i ena örat, enligt parets egna beskrivning på GoFoundMe.

Lever sitt liv i kärlek sedan den dagen

Alla kostnader blev sponsrade och Ganesh blev omhändertagen helt perfekt av sin nya husse och matte – de ville göra allt de kunde för att Ganesh skulle få ett härligt liv igen.

Paret behöll Ganesh som de senare kom att förälska sig i. De hyllas för sina hjälteinsatser världen runt för sitt mod att ta initiativ trots att hunden fanns på någon annans tomt. Hade de inte klättrat över staketet den där dagen, kanske inte Ganesh hade överlevt.

Se videon när paret räddar Genesh:

Nu hyllar vi deras mod genom att sprida vidare detta på Facebook!