Ingen hjälpte svårt skadade hunden på fyra dagar – då ser hon en hand sträcka sig fram mot nosen

Ingen hjälpte svårt skadade hunden på fyra dagar – då ser hon en hand sträcka sig fram mot nosen

Den här hunden hade tur mitt i allt elände. Hon var liggandes i buskaget när en kvinna och djurskyddsvolontär vid namn Tatiana räddade henne.

Enligt uppgift från djurorganisationen Animal Shelters kan hunden ha legat därute för sig själv så länge som fyra dagar.

När Tatiana anlände till platsen kunde hon få ögonkontakt med hunden, och även se att hon fortfarande hade viss känsel i sina bakben. Dessutom viftade hon lite grann på svansen vilket hon ändå såg som ett gott tecken. Samtidigt förstod hon givetvis att hon genast behövde ta hunden till veterinär. Hon var tilltufsad och behövde inte minst få i sig mat.

Den stora frågan kvarstod dock: vad hade hänt denna stackars vovve?

Foto: Youtube

Tatiana sträckte försiktigt fram sin hand för att hälsa på hunden som var glad över att hon var där.

”Aldrig sett en hund lida så mycket”

Det visade sig att hunden hette Rumba. När de anlände till veterinären kunde det konstateras via ultraljud att hon hade lungkontusion, ett slags blåmärke på lungan. Dessutom hade hon av någon anledning drabbats av flera benfrakturer – och brutna revben.

– Jag hade aldrig sett en hund lida så mycket som henne, skriver djurskyddsorganisationen i ett videoklipp på Youtube som visats över 200 000 gånger.

Nu påbörjades en lång väg tillbaka. Men med hjälp av hjältarna på Animal Shelters, och hennes egen starka vilja, skulle allting snart ta en vändning till det bättre! Nu har hon blivit adopterad av en ny kärleksfull ägare.

Vad som hände Rumba vet vi inte, men tack och lov att det finns sådana djurhjältar som dessa!

Dela gärna vidare inlägget för att hylla djurens hjältar!