Industriarbetare får ögonkontakt med bunden hund vid tvättkorg – inser att hennes valpar också är i livsfara 

När mannen hittade en tvättkorg med chockerande innehåll på sin arbetsplats ringde han direkt till Suzette Hall, grundare av djurhjälpsorganisationen Logan’s Legacy.

I korgen låg det nämligen tre små fluffiga valpar. Och deras mamma var fastbunden bredvid.

Så fort Suzette Hall svarade i luren så förstod hon att läget var allvarligt. Logan’s Legacy-grundaren pratade med en man som arbetade i ett industriområde i Los Angeles.

Enligt The Dodo berättade han för henne att han hittat en tvättkorg på sitt jobb – och den var fylld med hundvalpar. Bredvid korgen satt deras fastbundna mamma.

Läs mer: Kvinna hittar hårlösa valpar vid strandkanten – det som gömmer sig i pälsen får henne att ta ett drastiskt beslut

Det var oklart hur de alla hade hamnat där, men en sak var säker. Någon ondsint människa hade lämnat dem där avsiktligt.

De var bokstavligen dumpade. Tack gode Gud att en arbetare såg dem”, skrev Hall på Facebook.

”Visste att hjälp hade kommit…”

Hon åkte med ilfart till industriområdet och hittade snabbt hundarna. De var alla glada och lättade över att se henne. När de insåg att hon var där för att rädda dem så viftade de glatt på svansarna.

Hon visste att hjälp hade kommit till hennes lilla familj”, skriver Suzette Hall.

Hon knöt loss repen kring mamman, som senare fick namnet Polly, och så såg hon till att alla fyra hundarna fick medicinsk vård hos veterinären. De var uttorkade och hade fästingar över pälsarna.

Polly och hennes valpar Bowie, Rolly Polly och Fidget fick den hjälp de behövde hos veterinären och nu är de på bättringsvägen. I dag mår de mycket bättre.

Hoppas fler ska adoptera

Bowie har dessutom blivit adopterad av en kärleksfull familj.

Men Polly och de andra valparna väntar fortfarande på att rätt familj ska komma in och se till att deras drömmar går i uppfyllelse.

De är alla de sötaste och mest tacksamma bebisarna någonsin. Mamman har inte slutat att vifta på svansen”, skriver Hall.

Vilken tur att de här stackars övergivna hundarna kunde räddas. Vilken otrolig insats av Suzette och hennes team.

Det är avskyvärt att en människa kan göra så här mot djur, att lämna dem ensamma, fastbundna och otrygga.