Hundvalparnas lek går över styr – då kliver mamman in och visar dem var skåpet ska stå

Hundvalparnas lek går över styr – då kliver mamman in och visar dem var skåpet ska stå

Hundvalpar är något av det sötaste jag vet. Att få ta del av deras busiga upptåg och upptäckt av världen är fantastiskt.

Det tror jag många kan skriva under på. Särskilt i dessa tider kan ett enkelt videoklipp på två hundvalpar liva upp den dystraste av dagar.

Därför vill presentera för er dessa underbara hundvalpar, Lucy och Milo.

Foto: Youtube

De var hemma hos sig och busade som vanligt. Men plötsligt verkar det som att leken inte går över styr, men kanske är någon på väg att göra sig illa?

Hur som helst ser hundmamman på hela tiden – och bestämmer sig till slut för att säga till och visa vem det är som bestämmer.

Det är en situation som jag tror de flesta föräldrar här i världen har varit med om när syskon leker och/eller bråkar.

Foto: Youtube

Hundmammans klockrena agerande framför sina älskade hundvalpar har spridits som en löpeld på nätet de senaste åren. Hittills har klippet visats över 18 miljoner gånger och det är inte svårt att förstå varför.

”Den hunden är en bättre förälder än många av oss människo-föräldrar”, skriver en användare som sett klippet i en kommentar.

Se klippet här:

Vad tycker du om hundmammans hantering av situationen? Dela gärna vidare för att sprida lite härlig valp- och familjeglädje i dessa tuffa tider.