Hunden vill komma ut från buren – då tar han till ett fenomenalt knep för att själv kunna låsa upp

Hundar är smartare än många kanske tror.

Det bevisar den här fyrfota vännen som heter Ty.

Hundar kan verkligen ha roliga saker för sig. De erbjuder oss människor så mycket kärlek och får oss att tänka i ett större perspektiv. Allt de vill ha av oss är kärlek – så ger de oss villkorslös kärlek tillbaka.

Den här lille hunden heter Ty. Hans husse heter Patrick Kalanzi och är veterinär i Colorado, USA. Ty har dessutom sällskap av den lille vännen Dilly som också bor där.

De är riktigt nära vänner som trivs i varandras sällskap och med Patrick. Här har han fångat de två sömntutorna på en och samma bild…

Afternoon nap 💤 Patrick Kalenzi

Gepostet von Rock Creek Veterinary Hospital am Donnerstag, 20. September 2018

Nu sprids ett videoklipp på de två vännerna snabbt på Facebook. Anledningen bakom är riktigt härlig tycker jag, för den bevisar verkligen hur smarta hundar är!

Patrick gillar att ta med sig hundarna, när det är möjligt, in till jobbet. Men då måste han samtidigt låsa en grind som gör att de inte kan ta sig in där han arbetar med andra djurpatienter. Men det här verkar inte Ty tycka om …

Foto: Facebook

Han vill vara när Patrick och därför så har han kommit på ett smart knep för att kunna ta sig loss!

Här i videoklippet kan vi se hur han sträcker sig efter låset på utsidan av buren med sin tunga. Sakta med säkert lyckas han skjuta loss låset med tungspetsen – och sedan gör han om samma manöver med det andra låset som finns lite längre ner på grinden.

Patrick förklarar för djursajten The Dodo att Ty är en smart liten pitbull, och att han inte alls är arg på den fyrfota vännen. I stället tycker han förstås att det är mycket underhållande.

Ta en titt på videoklippet här nedan!

Underbara hundar! 😂 Dela gärna inlägget om du också är en riktig ”hundmänniska”! ❤️

TV: Övergivna valpar hittas på öde ö – då händer detta