Hunden störtar in i kyrkan och avbryter hela ceremonin – prästens agerande får alla att slita upp kameran

Gudstjänster brukar föra människor till ett viss lugn och skapa en kontakt till det de tror på. Det första man kanske just tänker på när man hör om gudstjänster är att de är samlade, sofistikerade och lugna.

Men då störtade hunden in i kyrkan och hade vildare planer i åtanke.

I kyrkan Senhora das Dores i Brasilien hölls en gudstjänst av prästen José Geraldo Sobreira precis som han brukar. José Geraldo Sobreira satt lugnt och sansat och pratade i mikrofonen när hela arrangemanget plötsligt avbröts av en vild gäst på fyra ben, enligt The Dodo.

En hund störtade in och han kom förstås inte dit för att delta i någon gudstjänst. Den sprudlande glada hunden hade mer lekfulla planer och han var inte rädd för att ta rampljuset i från prästen.

Prästens reaktion är obetalbar

Men prästens reaktion är helt underbar. Han omfamnade hunden och, lite generad, höll han i klänningen som hunden var nära på att lyfta upp flera gånger. Lite retfullt drog hunden i alla delar av prästen på den här seriösa tillställningen. Och prästen faller för honom och njuter av mötet med den oväntade gästen.

Här är videon av det gulliga mötet som har fått miljontals visningar på Facebook:

Posted by Paróquia Nossa Senhora das Dores on Sunday, June 2, 2019

[arve url=”https://www.facebook.com/nsd.bh/videos/602438453601616/?v=602438453601616″ aspect_ratio=”9:16″ /]

Hyllningarna: ”Lära oss om vad riktig kärlek är”

Var hunden kom i från framgår inte i videoklippet, men att han har lämnat värme efter sig i kyrkan är inget snack om saken. Även prästen hyllades på sociala medier för hans fina mottagande av hunden.

”Varje dag som passerar så förstår jag att djur finns i den här världen för att lära oss om vad riktig kärlek är, och att alla människor borde sprida kärlek”, skrev någon i facebookinlägget.

Vilket vackert möte mellan dessa två! Sprid gärna detta vidare om du också vill sprida mer kärlek i vårt samhälle.