Hunden ser någon sova i hennes säng – reaktionen får nätet att vika sig av skratt

När hunden Puddy ser att någon har lagt sig i hennes säng får hon väldigt bråttom. Klockrena reaktionen har setts av miljoner.

Hundsängen kan ibland vara heligt territorium.

Det är hundens alldeles egna plats där man kan vila och slappna av. Då är det ju inte så kul när någon annan plötsligt tar över den.

Nyligen har en hund vid namn Puddy väckt stor uppmärksamhet på nätet. Det efter att hennes ägare lagt ut en video på när Puddys matte stjäl sängplatsen.

Stjäl tillbaka platsen

I videon ser vi hur någon gömt sig under en filt i hundsängen och hur Puddy på håll direkt reagerar på att någon stulit hennes plats.

Hon rusar direkt fram till sin hundsäng och försöker ta sig in under filten.

Här kanske många tror att hunden ska bli sur, det är trots allt hundens heliga plats i hemmet, men som den hund Puddy är inser hon direkt att det är matte under filten.

Foto: Youtube

Men vad gör hon i Puddys säng? Och varför under en filt? Ja, det försöker Puddy luska ut.

Hon puffar och flämtar och pustar när hon försöker ta sig in under filten. Och när matte varken erkänner att det är hon under filten eller flyttar på sig tar Puddy i med hårdhandskarna och trycker sig in under matte för att få plats i sängen.

Visats 1,6 miljoner gånnger

Puddys urgulliga beteende får nätet att vika sig av skratt.

Videon publicerades på Youtube den 14 januari 2022 och redan nu har den setts över 1,6 miljoner gånger.

”Så roligt. Jag föreställer mig att hon tänker, ’Varför ligger min mamma i MIN säng?’ Förbryllad och upprymd på samma gång”, skriver en person.

”När du lägger upp dessa videor hoppas jag att du vet hur mycket de får oss att skratta, le och älska er alla”, skriver en annan.

”Hahaha!! Så roligt! Puddy är en så söt paj. Det finns aldrig ett tråkigt ögonblick på dagen för hunden Puddy. LOL!!”, skriver en tredje.

Se mer av Puddys klockrena reaktion i videon nedan: