Hunden Billy lurar alla när han låtsas vara skadad – anledningen får tusentals hjärtan att smälta

Det sista en hundägare vill är att något ska hända dess älskade vovve. När Russel Jones insåg att allt inte stod rätt till med hunden Billy tvekade han inte en sekund på att åka till veterinären. Då visade sig det oväntade.

För en hundägare finns alltid en rädsla att den fyrbenta krabaten ska råka illa ut. Det finns inget värre än att se människans bästa vän lida och de allra flesta skyndar sig till veterinären om olyckan är framme.

Russell Jones, från London, bröt fotleden förra året. Han blev gipsad och fick ta sig fram med hjälp av kryckor.

Då inträffade något konstigt. I samma stund som Russel började hoppa fram på sina kryckor började även hans åtta-åriga hund, Billy, att halta.

Åkte till veterinären

Russel förstod ingenting och tog sin älskade hund till veterinären dagen därpå. Orolig för att något hade hänt Billy betalade Russell för att göra flera undersökningar på sin vän. Men trots röntgen och olika tester kunde inte veterinären hitta något fel på Billy.

”Han gick in normalt, och när han kom ut sa de att de inte kunde hitta något fel med honom”, sa Russell till ITV enligt theanimalclub.net.

Avslöjades på film

Men när de kom hem från veterinären började Billy återigen att halta. Det var först när Russels fru senare fångade en fullt frisk Billy på film som sanningen uppenbarade sig. När husse Russel var borta passade nämligen Billy på att springa runt obehindrat i trädgården för att leka. 

Russels fru Michelle fångade det på film och förstod paret det otroliga. Billy var en magisk skådespelare!

När de insåg att Billy hela tiden haltat vid Russels sida för att visa medkänsla smälte deras hjärtan och Russel publicerade en video där han och Billy haltar sida vid sida.

Visst blev det några onödiga räkningar från veterinären men Billys beteende visar återigen det starka band som finns mellan hundar och människor.

Nedan ser ni duon halta sida vid sida. Otroligt!

Hundar har verkligen något särskilt! Sprid gärna det här på Facebook så att fler får ta del av hur underbara hundar kan vara!