Hunden Bruno blev paralyserad av skräck – tills en kvinna visar honom vad riktig kärlek är

Hunden Bruno hade levt ett tufft liv. Han blev räddad av djurvänner och hade då bokstavligt talat frusit till is – av skräck. Vovven var nämligen helt paralyserad av rädsla och kunde inte röra sig en meter för egen maskin.

Det var verkligen en hjärtskärande syn.

Men en dag skulle allt komma att förändras.

Alla husdjur är värda en andra chans, särskild de som inte fått en ordentlig chans från första början.

Hunden Bruno bör verkligen kvalificera sig för det sistnämnda. När han blev omhändertagen av den ideella djurskyddsorganisationen I Stand With My Pack i Kalifornien, USA, hade han knappast några höga tankar om människor.

Allt han behövde var värme och kärlek.

När djurskyddet tog in den stackars hunden kunde han inte röra sig en meter. De såg snabbt att den här vovven hade varit med om någonting mycket skräckinjagande, som lett till att han var fullständigt stilla. För att överhuvudtaget förflytta honom fick de bland annat ta till filtar och dra honom försiktigt från punkt a till punkt b.

Bruno hade aldrig känt kärlek och kunde inte lita på någon. Tills en dag då dessa djurvänner tog in honom.

Efter en tid behövde han komma till ett kärleksfullt hem. En kvinna vid namn Angela kom för att hämta honom. Tillsammans skulle de snart komma att förändra varandras livssituation. Angela var helt rätt för denna hund. Sakta men säkert byggde hon upp hans förtroende, genom kärleksfulla och varma gester.

Det tog sin tid, men snart var hunden förändrad – tack vare Angela.

Se den fantastiska livsresan i klippet nedan:

Helt underbart! Tack till Angela och alla djurvänner som räddade den här stackars hunden. Dela gärna inlägget om du också är en sann hundvän.